Oppdater kontaktinformasjon for domener med personvern

C3: Hvis kunden er logget på, vil denne artikkelen inkludere koblinger direkte til DCC for hvert domene. Hvis kunden ikke er logget på, vises ikke disse koblingene.

Når du legger til Privat registrering for domener, blir din personlige kontaktinformasjon skjult for publikum, og din personlige kontaktinformasjon i WHOIS-databasen blir erstattet med generisk kontaktinformasjon.

I kontoen din kan du oppdatere personlig kontaktinformasjon og underliggende kontaktinformasjon for domenene dine. Du kan ha samme kontaktinformasjon for alle domenenavn, eller du kan oppdatere kontaktinformasjonen individuelt for hvert domenenavn. Når du oppdaterer kontaktinformasjon i kontoen din, forblir den skjult for publikum.

Du kan også oppdatere innstillinger for videresending av e-post for å bestemme hvordan informasjon skal sendes til deg.

Det ser ut til at du ikke er pålogget. Hvis du logger på ovenfor (under Tekstikon), kan vi forkorte prosessen.

1. Gå til Domeneinnstillinger-siden.
  2. Klikk på Vis privat informasjon under KontaktinformasjonDomeneinnstillinger-siden.
  3. Klikk på Rediger for å gjøre endringer.
  4. Velg Bruk for alle kontakttyper for å redigere all kontaktinformasjon samlet, eller fjern markeringen i boksen for å redigere kontakter individuelt.
  5. Klikk på Spar når du er ferdig med å oppdatere.