Oppdater kontaktinformasjon for domener med personvernbeskyttelse

Alle domener som er registrert hos GoDaddy, har kontaktinformasjonen sin maskert når den vises i WHOIS-databasene. Du kan fortsatt når som helst oppdatere kontaktinformasjonen for domenet ditt. Endringer i kontaktinformasjonen din vises ikke i WHOIS-databasen med mindre du slår på WHOIS-synligheten din.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg ditt domenenavn ved å klikke direkte på det for å få tilgang til Domeneinnstillinger-siden.
  3. Under Kontaktinformasjon velger du Rediger.
  4. Endre kontaktinformasjonen din etter behov.
  5. Når du er ferdig å redigere informasjonen, velger du Lagre for å fullføre prosessen.

Relatert trinn

• Oppgrader domenebeskyttelsen for å sikre domenene dine ytterligere.
  • Når personvernbeskyttelse er aktivert på domenet ditt, lager vi en privat, unik e-postadresse. Konfigurer denne e-postadressen for å videresende meldinger til din foretrukne e-postkonto.