Oppdater kontaktinformasjon for domener med beskyttelse

Alle domener som er registrert hos GoDaddy har kontaktinformasjon maskert når de vises på WHOIS . Du kan fremdeles oppdatere kontaktinformasjonen for domenet ditt når som helst. Endringer i kontaktinformasjonen vises ikke på WHOIS med mindre du slår på WHOIS -synligheten .

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger.
  3. Under Kontaktinformasjon velger du Rediger.
  4. Endre kontaktinformasjonen din etter behov.
  5. Velg Lagre for å oppdatere kontaktinformasjonen din.
  6. Du må bekrefte identiteten din hvis du gjorde endringer til for- eller etternavn, organisasjon eller e -postadresse. Vi sender en verifiseringskode automatisk hvis du har hatt totrinnsverifisering (2SV) aktivert i kontoen din i mer enn 72 timer. Ellers velger du Send passord , så sender vi et engangspassord til registrantens e-postadresse.

Kontaktinformasjonen din vil fremdeles være skjult eller vise proxy -informasjon i WHOIS -katalogen , avhengig av beskyttelsesplanen din , med mindre du slår på WHOIS -synligheten .

Relaterte trinn

• Oppgrader domenebeskyttelsen for å sikre domenene dine ytterligere.
  • Når personvernbeskyttelse er aktivert på domenet ditt, lager vi en privat, unik e-postadresse. Konfigurer denne e-postadressen for å videresende meldinger til din foretrukne e-postkonto.