Oppdater Microsoft 365 -kontoen min til Exchange

Etter overføringen av e -posten, bytter du POP- eller IMAP -kontoen til Exchange. Med Exchange er dataene dine (e -post, kontakter og kalendere) tilgjengelige på alle enhetene dine og kan gjenopprettes fra serveren. Du får en sikker, rask og pålitelig e -post.

Velg hvilken e -postklient som er riktig for deg. For guidede instruksjoner, prøv vår Oppdater til Exchange -veiviseren .

Mobil

Android
iPhone og iPad (iOS)

Stasjonær PC

Mac (macOS)
Windows PC