Oppdater Microsoft 365 -kontoen min til Exchange

Etter e -postoverføringen, bytter du POP- eller IMAP -kontoen til Exchange. Med Exchange er dataene dine (e -post, kontakter og kalendere) tilgjengelige på alle enhetene dine og kan gjenopprettes fra serveren. Du får sikker, rask og pålitelig e -post.

Velg hvilken e -postklient som er riktig for deg. For veiledede instruksjoner, prøv veiviseren for Exchange -innstillinger .

Mobil

Android
iPhone og iPad (iOS)

Stasjonær PC

Mac (macOS)
Windows PC