Oppdater Microsoft 365 -kontoen min til Exchange i Outlook (Android)

Hvis du bruker Microsoft 365 som POP eller IMAP, kan det hende at dataene dine (inkludert e -post, kontakter og kalendere) ikke er koblet til e -posten din, og de kan gå tapt hvis du sletter den kontoen. For å hindre tap av data, og for å få den sikreste, raskeste og mest pålitelige e -posten, bytter du POP/IMAP -kontoen til Exchange.

1. Åpne Android -Outlook -appen din. (Har du ikke appen? Last den ned fra Google Play -butikken og følg disse trinnene for å konfigurere den .)
  2. Trykk på Meny >Gir -knapp Innstillinger .
    Trykk på Meny -ikonet som viser et hus
  3. Hvis du er klar til å fjerne POP/IMAP -kontoen din, trykker du på e -postadressen og ruller nedover og trykker på Slett konto . Trykk på Slett for å bekrefte.
  4. For å legge til Exchange -kontoen, trykker du på Legg til e -postkonto > Legg til en e -postkonto .
    Legg til en e -postkonto
  5. Angi Microsoft 365 -e -postadressen din og trykk på Fortsett .
    Angi e -postadresse og trykk på Fortsett
  6. Angi passordet ditt for Microsoft 365 og trykk på Logg på. (Det er mulig du må definere kontotypen som Arbeid eller Skole.)
    Angi passord for e-post og logg på
  7. Merk: Hvis du har glemt passordet for e -post, kan du tilbakestille det på denne måten.

8. Hvis administratoren aktiverte flerfaktorautentisering (MFA), må du bekrefte kontoen din eller konfigurere Autentisering-appen .
  9. Microsoft 365-kontoen din vises nå i Innstillinger. Gå til innboksen for sjekke e-posten.
    Ny e-postkonto for Microsoft 365 vises i Innstillinger

E -posten din er nå konfigurert som en Exchange -konto!