Oppdater Microsoft 365 -kontoen min til Exchange i Outlook (iOS)

Hvis du bruker Microsoft 365 som POP eller IMAP, kan det hende at dataene dine (inkludert e -post, kontakter og kalendere) ikke er koblet til e -posten din, og de kan gå tapt hvis du sletter den kontoen. For å hindre tap av data, og for å få den sikreste, raskeste og mest pålitelige e -posten, bytter du POP- eller IMAP -kontoen til Exchange.

1. Åpne Outlook . (Har du ikke appen? Last den ned fra iTunes App Store og følg disse trinnene for å konfigurere den .)
  2. Trykk på Meny og deretterGir -knapp Innstillinger .
    Trykk på Meny -ikonet som viser et hus
  3. Hvis du er klar til å fjerne POP/IMAP -kontoen din, trykker du på e -postadressen og ruller nedover og trykker på Slett konto . Trykk på Slett for å bekrefte.
  4. Påkrevd: Hvis du bruker POP -innstillinger, finnes det data som meldinger, mapper, kalendere og kontakter bare på e -postklienten og enheten du bruker til å sjekke e -posten din. Før du bytter til Exchange -innstillinger, må du sikkerhetskopiere dataene dine, slik at du enten kan importere dem til kontoen din eller referere til dem senere. For instruksjoner henviser du til din klientleverandør.
  5. For å legge til Exchange -kontoen, trykker du på Legg til e -postkonto og deretter på Legg til e -postkonto .
    Legg til en e -postkonto
  6. Angi Microsoft 365 -e -postadressen din og trykk på Legg til konto .
    Angi e -postadresse og trykk på legg til konto
  7. Hvis administratoren aktiverte flerfaktorautentisering (MFA), må du bekrefte kontoen din eller konfigurere Autentisering-appen .
  8. Angi passordet ditt for Microsoft 365 og trykk på Logg på . (Du må kanskje velge kontotypen som Arbeid eller Skole .)
    Angi e -postpassord og logg på
  9. Merk: Hvis du har glemt passordet for e -post, kan du tilbakestille det på denne måten.

10. Microsoft 365 -kontoen din vises nå i Innstillinger . Gå til innboksen din for å sjekke e -posten din.
    Ny Microsoft 365 -e -postkonto vises i Innstillinger

E -posten din er nå konfigurert som en Exchange -konto!