Oppdater Microsoft 365 -kontoen min til Exchange i Outlook (Windows)

Opprett en ny Outlook -profil og bytt Microsoft 365 -kontoen din fra IMAP- eller POP- til Exchange -innstillinger.

Påkrevd: Du kan ikke bruke nye Outlook for disse trinnene. Hvis du bruker nye Outlook, slår du den av før du fortsetter.
Ny Outlook -veksle

Velg en fane for å vise de riktige trinnene for å bytte fra IMAP eller POP til Exchange.

Eksporter kalender eller kontakter

For å sikre at dataene forblir koblet til e -posten din og er gjenopprettbare, følger du trinnene for å eksportere dataene, oppretter en ny profil og importerer deretter dataene. E -postadressen og mappene dine er allerede synkronisert med serveren og krever ikke eksport.

1. Åpne Outlook .
  2. For å eksportere kalenderen, gå tilKalender -knapp Kalender . Eller for å eksportere kontaktene dine går du tilKontakter -knapp Kontakter .
  3. Velg Fil øverst til venstre.
    Fil -menyen fra Kontakter
  4. Velg Åpne & Eksporter , og deretter Importer/Eksporter .
    Åpne og eksporter i venstre panel og Importer/eksporter -knappen
  5. Velg Eksporter til en fil , og deretter Neste .
    Under Velg en handling du vil utføre, Eksporter til et filalternativ
  6. Velg Outlook-datafil (.pst) og Neste.
  7. Under e -postkontoen din vil Kalender eller Kontakter bli valgt. Bekreft at avmerkingsboksen ved siden av Inkluder undermapper er også valgt, og velg deretter Neste .
    Merk av i boksen ved siden av Inkluder undermapper over neste knapp
  8. Velg Bla gjennom .
  9. Velg hvor du vil lagre sikkerhetskopifilen, endre filnavnet, og velg deretter OK .
  10. Velg Fullfør .
  11. Du har muligheten til å passordbeskytte sikkerhetskopifilen. Hvis du vil hoppe over dette, velger du OK .

Gjenta disse trinnene for å sikkerhetskopiere både kontaktene dine og kalenderen. Deretter går du videre til trinn 2 og oppretter en ny Outlook -profil.

Opprett en ny Outlook -profil

1. Åpne Outlook .
  2. Velg Fil øverst til venstre.
    Fil -menyen i Outlook
  3. Velg Kontoinnstillinger og deretter Administrer profiler .
    Velg Kontoinnstillinger og deretter Administrer profiler
  4. Under Vis profiler velger du Vis profiler .
  5. Velg Legg til .
    Velg legg til for å legge til en profil til
  6. Angi et navn for den nye profilen, og velg deretter OK .
  7. Hvis riktig konto ikke fylles ut automatisk, angir du navn, e-postadresse og passord, og velger deretter Neste .
    legge til e -postadresseinformasjon
  8. Hvis kontoen din er konfigurert, velg Legg til en konto til for å legge til e -postadresser i den nye profilen din. Ellers velger du Fullfør .
    • Du må legge til eventuelle andre e-postkontoer du hadde i Outlook. Dette kan fullføres ved å velge Legg til en ny konto i løpet av dette trinnet.
      velg ferdig for å fullføre konfigureringen
  9. For å administrere profiler, finn det nye profilnavnet i listen, velg Bruk og deretter OK .
    velg Bruk og deretter OK.
  10. For å bruke de nye innstillingene dine lukker du og åpner deretter Outlook på nytt.

Importer kalender eller kontakter

1. Åpne Outlook .
  2. For å importere kalenderen, gå tilKalender -knapp Kalender . Eller hvis du vil importere kontaktene dine, går du tilKontakter -knapp Kontakter .
  3. Gå til Fil øverst til venstre.
    Fil -menyen til venstre for Hjem -menyen
  4. Velg Åpne & Eksporter , og deretter Importer/Eksporter .
    Åpne og eksporter i venstre panel og Importer/eksporter -knappen
  5. Velg Importer fra et annet program eller en annen fil , og deretter Neste .
    Under Velg en handling du vil utføre, Importer fra et annet program eller filalternativ
  6. Velg Outlook-datafil (.pst) og Neste.
  7. Velg Bla gjennom , finn og velg sikkerhetskopifilen, og velg Åpne . Velg Neste .
  8. Velg Outlook -datafilen , og velg deretter Kalender eller Kontakter . Velg Importer elementer i den gjeldende mappen , og deretter Fullfør .
    Under Velg en handling du vil utføre, Importer fra et annet program eller filalternativ

Gjenta disse trinnene til du har importert både kontaktene og kalenderen. Dataene dine er nå på Exchange -serveren.

For å få tilgang til dataene dine, må du åpne pst i den nye Outlook -profilen din. Dette kobler ikke POP -dataene dine til serveren, men lar deg få tilgang til mappene som forblir lagret på enheten din.

Opprett en ny Outlook -profil

1. Åpne Outlook .
  2. Velg Fil øverst til venstre.
    Fil -menyen i Outlook
  3. Velg Kontoinnstillinger og deretter Administrer profiler .
    Velg Kontoinnstillinger og deretter Administrer profiler
  4. Under Vis profiler velger du Vis profiler .
  5. Velg Legg til .
    Velg legg til for å legge til en profil til
  6. Angi et navn for den nye profilen, og velg deretter OK .
  7. Hvis riktig konto ikke fylles ut automatisk, angir du navn, e-postadresse og passord, og velger deretter Neste .
    legge til e -postadresseinformasjon
  8. Hvis kontoen din er konfigurert, velg Legg til en konto til for å legge til e -postadresser i den nye profilen din. Ellers velger du Fullfør .
    • Du må legge til eventuelle andre e-postkontoer du hadde i Outlook. Dette kan fullføres ved å velge Legg til en ny konto i løpet av dette trinnet.
      velg ferdig for å fullføre konfigureringen
  9. For å administrere profiler, finn det nye profilnavnet i listen, velg Bruk og deretter OK .
    velg Bruk og deretter OK.
  10. For å bruke de nye innstillingene dine lukker du og åpner deretter Outlook på nytt.

Åpne Outlook -datafilen

1. Åpne Outlook .
  2. Velg Fil øverst til venstre.
    velg fil i Outlook for Windows
  3. Velg Åpne & Eksporter , og velg deretter Åpne Outlook -datafil . Filutforskervinduet vises.
    Åpne Outlook -datafilen fra Åpne- og Eksporter -menyen
  4. Velg en fil, og velg deretter OK .

Filen åpnes som sitt eget sett med mapper i mapperuten i Outlook. Dataene dine er nå på Exchange -serveren!