Oppdater Microsoft 365 -kontoen min til Exchange i Outlook (Windows)

Opprett en ny Outlook -profil og bytt Microsoft 365 -kontoen din fra IMAP- eller POP- til Exchange -innstillinger.

Merk: Etter at du har oppdatert Microsoft 365-kontoen din til Exchange-innstillinger, må du legge til eventuelle andre e-postkontoer du hadde i Outlook. Velg Fil > Legg til konto og følg instruksjonene på skjermen.

Trinn 1: Eksporter kalender eller kontakter

1. Åpne Outlook .
  2. For å eksportere kalenderen, gå tilKalender -knapp Kalender . Eller for å eksportere kontaktene dine går du tilKontakter -knapp Kontakter .
  3. Velg Fil øverst til venstre.
    Fil -menyen fra Kontakter
  4. Velg Åpne & Eksporter > Importer/eksporter .
    Åpne og eksporter i venstre panel og Importer/eksporter -knappen
  5. Velg Eksporter til en fil > Neste .
    Under Velg en handling du vil utføre, Eksporter til et filalternativ
  6. Velg Outlook -datafil (.pst) > Neste .
  7. Under e -postkontoen din vil Kalender eller Kontakter bli valgt. Bekreft at avmerkingsboksen ved siden av Inkluder undermapper er også valgt, og velg deretter Neste .
    Merk av i boksen ved siden av Inkluder undermapper over neste knapp
  8. Velg Bla gjennom .
  9. Velg hvor du vil lagre sikkerhetskopifilen, endre filnavnet, og velg deretter OK .
  10. Velg Fullfør .
  11. Du har muligheten til å passordbeskytte sikkerhetskopifilen. Hvis du vil hoppe over dette, velger du OK .

Gjenta disse trinnene for å sikkerhetskopiere både kontaktene dine og kalenderen. Deretter går du videre til trinn 2 og oppretter en ny Outlook -profil.

Trinn 2: Opprett en ny Outlook -profil

Last ned Outlook Setup Assistant for å opprette en ny profil. Det vil legge til adressen din som en ny Exchange -konto og flytte alle dataene dine til den nye kontoen. Lær mer om Outlook Setup Assistant .

Hvis e -posten din bruker POP -innstillinger, vil Outlook Setup Assistant legge ved en lokal kopi av den forrige PST -en til den nye Outlook -profilen. Dette betyr at du får en ny innboks ved navn Old_POP . For eksempel, hvis e -posten din er jane@coolexample.com , vil innboksen bli kalt Old_POP_jane@coolexample.com . Old_POP -innboksen vil inneholde dine tidligere e -poster, men alle innkommende e -poster vil gå til den nye primære innboksen.

Trinn 3: Importer kalender eller kontakter

1. Åpne Outlook .
  2. For å importere kalenderen, gå tilKalender -knapp Kalender . Eller hvis du vil importere kontaktene dine, går du tilKontakter -knapp Kontakter .
  3. Gå til Fil øverst til venstre.
    Fil -menyen til venstre for Hjem -menyen
  4. Velg Åpne & Eksporter > Importer/eksporter .
    Åpne og eksporter i venstre panel og Importer/eksporter -knappen
  5. Velg Importer fra et annet program eller en annen fil > Neste .
    Under Velg en handling du vil utføre, Importer fra et annet program eller filalternativ
  6. Velg Outlook-datafil (.pst) > Neste.
  7. Velg Bla gjennom , finn og velg sikkerhetskopifilen, og velg Åpne . Velg Neste .
  8. Velg Outlook -datafilen , og velg deretter Kalender eller Kontakter . Velg Importer elementer til den gjeldende mappen , og velg deretter Fullfør .
    Under Velg en handling du vil utføre, Importer fra et annet program eller filalternativ

Gjenta disse trinnene til du har importert både kontaktene dine og kalenderen. Dataene dine er nå på Exchange -serveren!