Oppdater Microsoft 365 -kontoen min til Exchange i Samsung Email (Android)

Hvis du bruker Microsoft 365 som POP eller IMAP, kan det hende at dataene dine (inkludert e -post, kontakter og kalendere) ikke er koblet til e -posten din, og de kan gå tapt hvis du sletter den kontoen. For å hindre tap av data, og for å få den sikreste, raskeste og mest pålitelige e -posten, bytter du POP- eller IMAP -kontoen til Exchange.

1. Åpne Android -e -postappen din.
    Hvit konvolutt på rød bakgrunn med E -post skrevet under
  2. Trykk påTre horisontale linjer stablet på hverandre Meny > Innstillinger .
  3. Hvis du er klar til å fjerne POP/IMAP -kontoen din, trykker du på e -postadressen din, Fjern og deretter Fjern for å bekrefte.
  4. For å legge til Exchange -kontoen din, trykker du på Legg til konto i Innstillinger .
  5. Trykk på Office 365 .
    Skjerm med forskjellige e -postklientalternativer, inkludert Office 365 med rød firkant
  6. Angi Microsoft 365 -e -postadressen din og trykk på Neste .
    Microsoft -pålogging
  7. Angi Microsoft 365 -e -postadressen og passordet ditt, og trykk på Logg på . Du må kanskje velge kontotypen som Arbeid eller Skole for å fortsette.
    Angi e -postpassord og logg på
  8. Merk: Hvis du har glemt passordet for e -post, kan du tilbakestille det på denne måten.

9. Hvis administratoren aktiverte flerfaktorautentisering (MFA), må du bekrefte kontoen din eller konfigurere Autentisering-appen .
  10. Merk: Hvis Microsoft ikke finner kontoen din, blir du bedt om å angi detaljene manuelt:

Brukernavn : Microsoft 365 -e -postadressen din
    Passord : Microsoft 365 -e -postpassordet ditt
    Server : outlook.office365.com
    Domene \ brukernavn : \ [Microsoft 365 e -postadresse] (eksempel: \ owner@coolexample.com )

11. Tillat Samsung Email å få tilgang til e -postkontoen din. Velg avmerkingsboksen ved siden av Samtykke på vegne av organisasjonen din og trykk på Godta .
    Velg avmerkingsboksen og Godta
  12. E -post -appen sjekker automatisk innstillingene dine. Under Manuelt oppsett trykker du på Ferdig . Du kan komme tilbake og redigere disse innstillingene når som helst.
    Manuelt oppsett og Ferdig -knapp
  13. Rediger kontonavnet ditt (hvis du vil) og trykk på Ferdig . Dette navnet er synlig for mottakere når du sender e -post, så du vil kanskje bruke bedriftsnavnet ditt her.
    Angi navn og trykk på og Ferdig

E -posten din er nå konfigurert som en Exchange -konto!