Oppdater Microsoft 365 -kontoen min til Exchange i Samsung Email (Android)

Advarsel: Hvis du bruker Microsoft 365 som POP eller IMAP, kan det hende at dataene dine (inkludert e -post, kontakter og kalendere) ikke blir synkronisert med e -postserveren, og de kan gå tapt hvis du sletter den kontoen. Du må sikkerhetskopiere viktige data før du følger disse trinnene. For instruksjoner henviser du til din klientleverandør.

For å få den mest sikre, raske og pålitelige e -posten, bør kontoen din være konfigurert som Exchange.

1. Åpne Android -e -postappen din.
    Hvit konvolutt på rød bakgrunn med E -post skrevet under
  2. Trykk påTre horisontale linjer stablet på hverandre Meny , damenyen for innstillinger tannhjulinnstillinger Innstillinger .
  3. Hvis du er klar til å fjerne POP/IMAP -kontoen din, trykker du på e -postadressen din, Fjern og deretter Fjern for å bekrefte.
  4. For å legge til Exchange -kontoen din, trykker du på Legg til konto i Innstillinger .
  5. Trykk på Office365 .
    Skjerm med forskjellige e -postklientalternativer, inkludert Office 365 med rød firkant
  6. Angi Microsoft 365 -e -postadressen din, og trykk deretter på Neste .
    Microsoft -pålogging
  7. Angi Microsoft 365 -e -postadressen og passordet ditt, og trykk på Logg på . Du må kanskje velge kontotypen som Arbeid eller Skole , ikke Privat , for å fortsette.
    Angi e -postpassord og logg på
  8. Merk: Hvis du har glemt e -postpassordet, kan du tilbakestille det .
  9. Hvis administratoren aktiverte flerfaktorautentisering (MFA), må du bekrefte kontoen din eller konfigurere Autentisering-appen .
    • Hvis Microsoft ikke finner kontoen din, blir du bedt om å skrive inn detaljene manuelt:
      • Brukernavn : Microsoft 365 -e -postadressen din
      • Passord : Microsoft 365 -e -postpassordet ditt
      • Server : outlook.office365.com
      • Domene \ brukernavn : \ [Microsoft 365 e -postadresse] (eksempel: \ jane@coolexample.com )
  10. Hvis du blir spurt om du prøver å logge på Samsung e -post, trykker du på Fortsett .
  11. Når du blir bedt om å gi tillatelser, trykker du på Godta .
    • Hvis du er administrator, legger du inn boksen ved siden av Samtykke på vegne av organisasjonen din, slik at de andre brukerne ikke ser denne meldingen.
      Velg avmerkingsboksen og Godta
  12. Hvis du blir bedt om å bruke sikkerhetsinnstillinger, trykker du på Bruk .
  13. E -post -appen sjekker automatisk innstillingene dine. Under Manuelt oppsett trykker du på Ferdig . Du kan komme tilbake og redigere disse innstillingene når som helst.
    Manuelt oppsett og Ferdig -knapp
  14. Hvis du blir bedt om å aktivere sikkerhetsfunksjonene på enheten din, velger du Aktiver .
    Aktiver sikkerhetsfunksjoner på din Samsung e -post for Android
  15. (Valgfritt) Rediger kontonavnet ditt.
    Angi navn og trykk på og Ferdig
  16. Trykk på Ferdig . Dette navnet er synlig for mottakere når du sender e -post, så du vil kanskje bruke bedriftsnavnet ditt her.

E -posten din er nå konfigurert som en Exchange -konto!

Relaterte trinn

• Hvis Microsoft ikke kunne finne kontoen din, og du ble bedt om å angi detaljene dine manuelt, må du sørge for at Autosøk CNAME -oppføringen er i DNS -innstillingene dine. Hvis det ikke er det, kan du legge til en CNAME -oppføring med autosøk for navnet og autodiscover.outlook.com for verdien .