Oppdater Microsoft 365 -kontoen min til Exchange in Mail (iOS)

Hvis du bruker Microsoft 365 som POP eller IMAP, kan det hende at dataene dine (inkludert e -post, kontakter og kalendere) ikke er koblet til e -posten din, og de kan gå tapt hvis du sletter den kontoen. For å hindre tap av data, og for å få den sikreste, raskeste og mest pålitelige e -posten, bytter du POP- eller IMAP -kontoen til Exchange.

1. Åpne Innstillinger på iPhone eller iPad.
  2. For å legge til Exchange -kontoen, trykker du på E -post > Kontoer .
    I Mail trykker du på Kontoer
  3. Trykk på Legg til konto.
    I Mail trykker du på Kontoer
  4. Trykk på Microsoft Exchange.
    Trykk på Microsoft Exchange på menyen
  5. Angi e-postadressen din og en kort beskrivelse (som navnet på bedriften din eller e-posttypen), og trykk deretter på Neste.
    Angi e-postadresse, bedriftsbeskrivelse og trykk på Neste
  6. Trykk på Logg på for å bekrefte at du ønsker å bruke Microsoft Exchange-kontoen din.
    Trykk på Logg på for å logge på Exchange-kontoen din
  7. Angi passordet ditt og trykk på Logg på . (Du må kanskje velge kontotypen som Arbeid eller Skole for å fortsette.)
    Angi e -postpassord og logg på

Merk: Hvis Microsoft ikke finner kontoen, blir du bedt om å angi opplysningene manuelt:

E-post: Din Microsoft 365-e-postadresse
    Passord: Ditt Microsoft 365-e-passord
    Server: outlook.office365.com (dette er påkrevd)
    Domene: Dette kan stå tomt
    Brukernavn: Din Microsoft 365-e-postadresse

Merk: Hvis du har glemt passordet for e -post, kan du tilbakestille det på denne måten.

8. Hvis administratoren aktiverte flerfaktorautentisering (MFA), må du bekrefte kontoen din eller konfigurere Autentisering-appen .
  9. Trykk på Neste. Du kan bli bedt om å velge Samtykke på vegne av din organisasjon. Dette gjør at Microsoft 365- og Mail-appen kan fungere sammen. Trykk på Aksepter.
  10. Klikk Lagre. Du kan komme tilbake og oppdatere innstillinger her når som helst.
    Gjennomgå innstillingene, og trykk på Lagre
  11. Hvis du er klar til å fjerne POP/IMAP -kontoen din, fremdeles i Kontoer > trykk på e -postkontoen > Slett konto > Slett fra Min iPhone .

E -posten din er nå konfigurert som en Exchange -konto!