Oppdater Microsoft 365 -kontoen min til Exchange in Mail (Windows)

Hvis du for øyeblikket bruker Microsoft 365 som POP eller IMAP, bytter du den til en Exchange -konto. Dette sikrer at dataene dine (inkludert e -post, kontakter og kalendere) holder kontakten med e -posten din og kan gjenopprettes fra serveren. I tillegg med Exchange får du sikker, rask og mer pålitelig e -post.

1. Åpne Mail fra Start -menyen.
    E -postapp -ikon som viser den åpne blå mappen
  2. VelgInnstillinger Gear Innstillinger , og deretter Administrer kontoer .
  3. Velg Legg til konto .
  4. Velg Office 365 .
    Outlook.com, Office 365 og Google -ikoner
  5. Angi e -postadressen din og velg Neste .
  6. Hvis du blir bedt om det, velger du Jobb- eller skolekonto og Fortsett .
    Jobb- eller skolekonto over Fortsett -knappen
  7. Angi passordet ditt og velg Logg på .
  8. Merk: Hvis du etter at du har prøvd å logge på, ser at noe gikk galt , velg Avansert . Skriv deretter inn følgende:

Brukernavn : Din e -postadresse.
    Domene : Navnet etter @.
    Server : outlook.office365.com
    Kontonavn : Dette er kun synlig for deg og kan bidra til å identifisere kontoen.

Merk: Hvis du har glemt passordet for e -post, kan du tilbakestille det på denne måten.

9. Hvis administratoren aktiverte flerfaktorautentisering (MFA), må du bekrefte kontoen din eller konfigurere Autentisering-appen .
  10. Du må kanskje velge om du vil at Windows skal huske kontoen din, eller om du bare vil logge på Mail -appen.
  11. Du får se en bekreftelse når kontoen din er konfigurert. Velg Ferdig for å lukke vinduet. Exchange -kontoen din vil bli lagt til under de eksisterende kontoene dine.
  12. Sørg for at alle dataene dine er i den nye Exchange -kontoen, og hvis noe mangler, beholder du begge kontoene til du har gjenopprettet de manglende dataene . Hvis alt ser bra ut, er du klar til å slette POP/IMAP -kontoen. Under Administrer kontoer velger du POP/IMAP -kontoen.
  13. Velg Slett konto , og deretter Slett for å bekrefte.
    Slett konto

Alt ferdig! E -posten din er konfigurert på Exchange -serveren.