Oppdater sertifikatets signaturalgoritme til SHA-2

Hvis du bruker et SHA-1-sertifikat, må du endre signaturalgoritmen til SHA-2, for å sikre at sertifikatet er sikkert

For å oppdatere sertifikatet til SHA-2

1. Logg deg på Kontoadministrator.
  2. Klikk SSL-sertifikater.
  3. Klikk på Administrer ved siden av sertifikatet du vil bruke.
  4. Ved siden av sertifikatet ditt, i kolonnen Handlinger, klikk på Vis status.
  5. Klikk på Administrer.
  6. Klikk Endre krypteringsalgoritmen og/eller sertifikatets utsteder.
  7. Fra Sertifikatutsteder og krypteringsmetode velger du et av alternativene som inneholder SHA-2.

MERK: Du kan endre sertifikatutsteder ved å velge enten Starfield eller GoDaddy. Denne informasjonen vises bare når besøkende ser på sertifikatets informasjon i nettleseren.

8. Klikk Lagre.
  9. Klikk på Send alle lagrede endringer.

Ditt oppdaterte sertifikat er umiddelbart tilgjengelig for nedlasting (mer informasjon).

Du må installere dette oppdatert sertifikat på serveren din (mer informasjon).

Vi vil fjerne det gamle sertifikat fra systemet vårt innen 72 timer. For å sikre kontinuitet i tjenesten, må du installere det oppdaterte sertifikatet umiddelbart (mer informasjon).