Oppdater tilkoblingsstrengen for WordPress -databasen

Hvis WordPress -nettstedet ditt er usynkronisert og viser følgende feilmelding: "Feil ved tilkobling til databasen", må du oppdatere tilkoblingsstrengene på WordPress -nettstedet.

1. Du bør alltid sikkerhetskopiere nettstedet ditt før du utfører noen feilsøking.
  2. Finn databasedetaljene dine. ( cPanel / Plesk / Netthotell / Administrert WordPress ).
  3. Rediger wp-config.php for nettstedet ditt. ( cPanel / Plesk / Netthotell / Administrert WordPress / VPS )
  4. I wp-config.php- filen, finner du delen som ser slik ut:
    / ** Navnet på databasen for WordPress*/ define ('DB_NAME', ' yourdatabasename '); / ** MySQL -database -brukernavn*/ define ('DB_USER', ' yourusername '); / ** MySQL -databasepassord*/ define ('DB_PASSWORD', ' yourpassword '); / ** MySQL -vertsnavn*/ define ('DB_HOST', ' yourhostname '); $ table_prefix = ' yourtableprefix ';
  5. Bekreft at informasjonen i denne filen samsvarer med databasedetaljene du fant tidligere.
    • Bytt yourdatabasename med MySQL Database Name
    • Bytt ut brukernavnet ditt med MySQL -brukernavnet
    • Erstatt passordet ditt med MySQL -passordet ditt
    • Erstatt dittnavnet med MySQL -vertsnavnet ditt
    • Bytt ut yourtableprefix med Table Prefix
  6. Hvis noe av informasjonen i wp-config.php-filen ikke samsvarer med databasedetaljene dine, oppdaterer du filen med riktig informasjon.
  7. Lagre den oppdaterte filen.
  8. Sjekk nettstedet ditt for å bekrefte at det er tilbake på nett.