Oppdater WordPress -permakoblinger

Bruk av egendefinerte WordPress -permakoblinger kan forbedre søkemotoroptimaliseringen (SEO) og gjøre nettstedets URL -adresse mer attraktiv for søk. WordPress -permakoblinger er de permanente URL -ene for innleggene og sidene dine. Du kan aktivere og oppdatere permakoblinger gjennom WordPress -instrumentbordet for å ha SEO -vennlige URL -adresser.

1. Du bør alltid sikkerhetskopiere nettstedet ditt før du gjør endringer.
  2. Logg på WordPress.
  3. Gå til Innstillinger > Permakoblinger
  4. Velg permalink -strukturen du foretrekker, eller opprett en egendefinert struktur.

Merk: VALGFRITT: Du kan også opprette en struktur for kategoriene og taggene dine.

5. Klikk på Lagre endringer.
  6. URL -adressen på sidene til nettstedet ditt skal vise innstillingene for permakoblinger du valgte.