Oppdater WordPress -permakoblinger i databasen

Bruk av egendefinerte WordPress -permakoblinger kan forbedre søkemotoroptimaliseringen (SEO) og gjøre nettstedets URL -adresse mer attraktiv for søk. WordPress -permakoblinger er de permanente URL -ene for innleggene og sidene dine. Du kan oppdatere WordPress -permakoblinger gjennom databasen i stedet for å bruke WordPress -instrumentbordet.

1. Du bør alltid sikkerhetskopiere nettstedet ditt før du gjør endringer.
  2. Logg på databasen via phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Web Hosting / Administrert WordPress ).

Merk: I cPanel-hosting må du velge databasen for WordPress-nettstedet ditt i venstre kolonne før du går videre til neste trinn.

3. Klikk på wp_options bord.
  4. Finn oppføringen permalink_structure under option_name -kolonnen. Du må kanskje navigere utover den første siden med oppføringer.
  5. Klikk på Rediger -knappen.
  6. Under feltet option_value for denne oppføringen legger du til permalinkstrukturen du vil bruke.
  7. Klikk på .
  8. URL -adressen på sidene til nettstedet ditt skal vise innstillingene for permakoblinger du valgte.