Oppdatere e -postadresser for overvåkede eller etterbestilte domenenavn

Hvis du har restordre for domener eller Overvåking av et domenenavn, sender vi en e -postvarsling til deg innen 24 timer etter at den har endret statusen. Du kan når som helst oppdatere e -postadressen vi bruker for å varsle deg.

1. Logg på Mine produkter-siden.
  2. Hvis du ikke føres dit automatisk, velger du fanen Mine produkter:
  3. Mine produkter-fanen

4. Klikk på Administrer alle:
  5. Administrer alle

6. Fra Kjøp/Selg -fanen øverst i kontoen din velger du Restordre og overvåking .
  7. Velg domenenavnene du vil endre.
  8. Klikk på Alternativer for e -post fra menyen.
  9. I E -postadresse 1 angir du den primære e -postadressen du vil at vi skal bruke for e -postvarsler.
  10. (Valgfritt) : I E -postadresse 2 angir du en sekundær e -postadresse for varslinger.
  11. Klikk på OK.