Oppdatere serveren din

Du må oppdatere serveren regelmessig for å beskytte deg mot sikkerhetssårbarheter. Gjør det til en månedlig eller ukentlig vane å utføre denne enkle oppgaven for å spare deg for mye trøbbel og arbeid senere.

Administrert hosting- og Støttet tjenesteplan-kunder trenger ikke oppdatere sine egne servere.

Prosessen for å oppdatere serveren din er avhengig av hvilket operativsystem serveren din bruker:

Fedora eller Cent OS

1. Koble til serveren din via SSH (mer informasjon).
  2. Bytt til rot-brukeren (mer informasjon).
  3. Kjør følgende:
    yum clean all
    yum update

Ubuntu

1. Koble til serveren din via SSH (mer informasjon).
  2. Bytt til rot-brukeren (mer informasjon).
  3. Kjør følgende:
    apt-get upgrade

Windows-server

1. Koble til serveren din via RDC (mer informasjon).
  2. Fra Start -menyen velger du Kontrollpanel.
  3. Klikk på Windows-oppdatering.
  4. Klikk på Se etter oppdateringer, og så fullfører du trinnene for å oppdatere serveren din.