Oppdaterer kontaktinformasjon for domener med restordre

Hvis vi fanger opp et domenenavn som tilbakestilles til deg, bruker vi kontaktinformasjonen du oppga da du plasserte domenenavnet på restordre. Du kan oppdatere denne kontaktinformasjonen i Domeneadministrator.

1. Logg på Mine produkter-siden.
  2. Hvis du ikke føres dit automatisk, velger du fanen Mine produkter:
  3. Mine produkter-fanen

4. Klikk på Administrer alle:
  5. Administrer alle

6. Fra Restordre/Kjøp -fanen øverst i kontoen din velger du Restordre og overvåking .
  7. Velg domenenavnene du vil endre.
  8. Klikk på Kontakt .
  9. Rediger eller fullfør følgende:
    • (Valgfritt) Organisasjon - Kontaktens organisasjon.
    • Fornavn og etternavn - Kontaktens for- og etternavn.
    • Adresse 1 og 2, by, delstat, postnummer - kontaktens gateadresse, by, delstat og postnummer.
    • Land - Landet der kontakten bor.
    • Telefonnummer - kontaktens telefonnummer.
    • (Valgfritt) Faksnummer - Kontaktens faksnummer.
    • E -postadresse - kontaktens e -postadresse.
  10. Velg Jeg bekrefter at den spesifiserte organisasjonen ... hvis du kom inn i en organisasjon.
  11. Klikk på OK.