Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Oppdaterer prisene for produkter for nettbutikken min forhandler

I Kontrollsenter for forhandler angir du din egen pris for produktene og tjenestene du tilbyr i forhandlerbutikken din. Opprett salgspriser , angi forskjellige priser for nye kjøp og fornyelser, bruk raskt nye kjøpspriser på fornyelsespriser (slik at du ikke trenger å angi de samme prisene to ganger), og angi bulkpriser for en hel produktgruppe.

Du må angi prisene over hvert produkts minstepris.

Merk: Prisen på butikkfront viser kun den vurderte månedlige prisen for et ettårig kjøp. Når et produkt legges til i handlevognen, vil alle tilgjengelige tidsperioder og priser vises.

1. Logg deg på forhandler Control Center (bruk ditt brukernavn og passord GoDaddy).
  2. Velg Produkter , og velg deretter en produktgruppe.
  3. Velg Angi priser ved siden av produktet du vil oppdatere.
  4. Fullfør én av følgende:
  5. Angi priser for individuelle produkter

Angi priser for nye kjøp og fornyelser for individuelle produkter, importer din egen prisliste og bruk alle nye produktpriser på fornyelser.

1. Velg Ny -fanen (nye kjøpspriser) eller Fornyelser -fanen (fornyelsespriser).
      • Valgfritt : Velg Importer eller Eksporter for å importere eller eksportere prisliste -regnearket.
    2. VelgPluss -tegn -knapp -symbolet for å utvide delen for produktet du ønsker å jobbe med.
    3. Angi prisen (e) din (e) prisen (e) i Din detaljhandel -kolonnen.
      • Valgfritt - Hvis du vil bruke den nye produktprisen automatisk på fornyelser, velger du Match produktprissetting fra Fornyelser -fanen. Velg Alle priser på utsalgspriser eller salgspriser for å bruke disse prisene til fornyelser. Endringene vises i gult.
    4. Når du er ferdig, velger du Lagre . Et banner vises der endringene dine er lagret.

Angi priser for en produktgruppe

Spar tid ved å angi ensartede priser for alle produkter i en produktgruppe, i stedet for individuelt. Når du angir prisen, kan du legge til eller trekke valuta eller prosenter fra utsalgsprisen basert på beløpet du angir.

1. VelgPluss -tegn -knapp -symbolet for å utvide delen Angi priser for hele produktgruppen .
    2. Under Pris for å endre velger du utsalgspris , salgspris eller salgs- og utsalgspris .
    3. Under Startpris velger du typen pris du vil bruke. For eksempel gjelder Veiledende utsalgspris den gjeldende veiledende utsalgspris for alle produkter i gruppen.
      • Hvis du vil legge til eller trekke fra et pengebeløp eller en prosentandel (som Veiledende utsalgspris + prosent ), legger du til beløpet i det neste feltet.
    4. Velg Beregn . Endringene vises i gult i fanen Ny og Fornyelse .
    5. Merk: For å gå tilbake til veiledende utsalgspris for hvert produkt i gruppen, velger du Gjenopprett foreslått utsalgspris .

6. Når du er ferdig, velger du Lagre . Et banner vises der endringene dine er lagret.