Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Oppdaterer tilbudet av domenenavn i min forhandlerbutikk

Forhandlerbutikken din inkluderer alle toppnivådomener (TLD-er) og internasjonale TLD-er (ccTLD-er) som standard. Oppdater hvilke vanlige domenenavn du tilbyr, og om du vil tilby registrering gjennom nettbutikken, overfør til nettbutikken (hvis tilgjengelig) eller begge deler.

Alle endringer lagres automatisk og vil vises på nettbutikken din innen en time.

1. Logg deg på forhandler Control Center (bruk ditt brukernavn og passord GoDaddy).
  2. Gå til Produkter -fanen, og velg deretter Domener .
  3. Fra fanen Felles TLD -er velger du Registrer og/eller Overfør for TLD -ene du ønsker å tilby.

Merk: .jobs er ikke tilgjengelig for overføring. Du må tilby domenenavnene .com, .net og .org.

4. Fra International TLDs -fanen velger du Registrer og/eller Overfør for ccTLD -ene du vil tilby. Velgpluss -knappikon pluss -ikonet for å utvide delen for hver region.

Merk: Noen ccTLD -er er ikke tilgjengelige for overføring eller er kompatible med egendefinert hosting og parkerte navneservere. Hvis du tilbyr .uk -overføringer, vil vi sende kunder som iverksetter overføringer til deg informasjon om å endre Nominet -kodene sine til WILDWEST.