Oppfør bedriften min på Google

Google Min bedrift tilbyr en måte å øke synligheten for virksomheten din på ved å vise åpningstider, telefonnummer og sted i Google Søk og Maps -resultatene. Ved å koble nettstedet ditt til Google Min bedrift, kan du administrere det og andre sosiale medietilkoblinger fra én sentral plassering, inkludert å opprette et innlegg på sosiale medier og importere anmeldelser .

Denne videoen er leksjon 8 i instruksjonsserien for grunnleggende markedsføring med GoDaddy .

1. Gå til GoDaddys produktside.
  2. Åpne nettstedet ditt.
    • For Website Builder: Bla ned til Website Builder og velg Få til ved siden av nettstedet du vil endre.
    • For digital markedsføring: Bla ned til Nettbasert markedsføring og velg Få til ved siden av siden du vil endre.
  3. Åpne markedsføringsnavet ditt for sosiale medier.
    • For Website Builder: Fra instrumentbordet velger du Markedsføring > Sosialt .
    • For digital markedsføring: Velg Sosial på instrumentbordet.
  4. På Koble til Google Business Card -kortet mitt.
  5. Velg Opprett oppføring hvis du ikke har en eksisterende Google Min bedrift -oppføring. (Velg Koble til en oppføring hvis du allerede har en Google Min bedrift -oppføring.)
  6. Når du blir spurt om hvordan du driver virksomheten din, velger du alternativet som best beskriver virksomhetstypen din og velger Ser bra ut .
  7. Merk: Se Er min virksomhet kvalifisert?for å se om bedriften din kvalifiserer for Google Min bedrift. I utgangspunktet må du betjene folk lokalt, enten murstein (en butikk folk kan gå inn i) eller en ansikt-til-ansikt-tjeneste (som en fotograf eller en hundevandrer.) Hvis nettstedet ditt ikke kvalifiserer, kan du ' Du blir bedt om å forbedre nettstedets SEO i stedet.

8. Fyll ut skjemaet, inkludert hvilken virksomhetskategori som best beskriver nettstedet ditt, og velg Neste . Du kan legge til dette senere.
  9. Google ser etter eksisterende virksomheter som ligner på din. Siden vi begynner på nytt, velger du Nei, oppretter en ny oppføring .
  10. Logg på en eksisterende Google Business -konto (du blir bedt om å la GoDaddy samhandle med Google -kontoen din), eller velg Nei, jeg har ikke en konto .
  11. Du blir bedt om å bekrefte telefonnummeret ditt og annen kontaktinformasjon.
  12. Det vil ta noen dager for Google å verifisere bedriftsinformasjonen din. Etter at du er bekreftet, går du tilbake til Markedsføring > Google Min bedrift fra instrumentbordet for å administrere åpningstider, opprette et innlegg og mer.