Oppfør bedriften min på Google

Tjenesten vår for Google Min Bedrift-oppføringer tilbyr en måte å øke synligheten til bedriften din på ved å vise åpningstider, telefonnummer og sted i Google-søk og Google Maps. Denne tjenesten er tilgjengelig for Business Plus- and eCommerce-kunder i USA, Storbritannia, Australia og Canada (engelsk).

Merk: Se Er min virksomhet kvalifisert? for informasjon om å kvalifisere seg for Google Min Bedrift.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet?)
  2. Når Nettstedbygger åpnes, se etter kortet Oppfør bedriften din på Google og klikk på Start.
    Klikk på Oppfør bedriften din på Google
  3. Når du blir spurt Hvilken type bedrift driver du?, klikker du på flisen som best beskriver virksomheten din.
    Velg virksomhetstype

Merk: Det er bare bedrifter med butikkfronter og lokale tjenesteområder som er kvalifisert for Google-oppføring. Hvis nettstedet ditt ikke er kvalifisert, ser du et alternativ om å optimalisere nøkkelordene til nettstedet ditt, slik at nettstedet rangerer høyere i søkemotorresultater.

4. Fyll ut skjemaet Google Min Bedrift, inkludert hvilken bedriftskategori som best beskriver nettstedet ditt, og klikk på Send.
    fyll ut skjemaet, klikk på send
  5. Klikk på knappen Call (Ring) [telefonnummeret ditt] for å sende en verifiseringskode til mobilen din.
    klikk på Call (Ring)
  6. Angi verifiseringskoden du mottok på telefonen, og klikk på Send.
  7. Hvis gjennomgangsteamet kommer frem til at bedriften din er kvalifisert for oppføring, mottar du en e-post med beskjed om at oppføringen er sendt til Google for publisering. Du finner også en kortlignende melding på nettstedets Instrumentbord. (Da ser du artikkelen om Neste trinn nedenfor.)
    klikk på instrumentbord

Merk: Hvis gjennomgangsteamet trenger flere opplysninger, mottar du en e-post som ber om at oppdaterer informasjonen din. Hvis teamet avgjør at bedriften din ikke er kvalifisert – da kan du se en melding om det ved å gå til nettstedets Instrumentbord.