Oppfør domenet mitt på GoDaddy Auctions®

Oppfører domenet ditt på GoDaddy Auctions & reg; gir deg muligheten til å kjøpe ytterligere oppgraderinger, for eksempel med domenet ditt, på GoDaddy Auctions & reg; hjemmesiden. Du kan gå tilbake og redigere oppføringen din hvis du trenger å gjøre endringer. Domener som utløper i løpet av de neste 90 dagene, inaktive domenenavn og internasjonale domener kan ikke oppføres.

1. Logg på GoDaddy Auctions & reg; konto . (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg Oppfør et domene .
    auksjoner-oppfør et domene
  3. Under Oppfør et domene angir du domenet du oppfører på GoDaddy Auctions & reg ;, og deretter skriver du det inn igjen for å bekrefte.
  4. Velg Oppføringstype fra rullegardinmenyen.
    • Tilbud/mottilbud
    • Tilbud/mottilbud med Kjøp nå
    • Bare kjøp nå
    • 7-dagers offentlig auksjon
  5. Legg til detaljer for oppføringstypen .
    • Angi prisen eller kjøp en minstepris (den laveste prisen du aksepterer) for domenet ditt:
      • Tilbud/mottilbud : Angi minimumstilbudet du vil godta.
      • Tilbud/mottilbud med Kjøp nå : Angi minstetilbudet du godtar, og prisen for å kjøpe domenet.
      • Kun Kjøp nå : Angi prisen du vil godta for å kjøpe domenet nå.
      • 7-dagers offentlig auksjon : Angi startbudbeløpet, minstepris (dette beløpet må oppfylles for at oppføringen din skal selges) og sluttidspunktet for auksjonen.
    • Velg kategoriene du vil at domenet ditt skal være oppført i. Du mottar en gratis kategori med oppføringen i rullegardinmeny 1 og du kan kjøpe opptil fire ekstra kategorier i rullegardinlistene nr. 2-5.
    • Velg eventuelle valgfrie innstillinger for oppføringen din.
      • Inkluderer et nettsted : Velg dette alternativet for å inkludere ditt nåværende, live nettsted i salget av domenet. Når dette er valgt, vises en kobling til nettstedet i oppføringen din. Vi legger ikke til rette for levering av innhold på nettstedet.
      • Inneholder seksuelt innhold : Velg dette alternativet hvis nettstedet ditt inneholder seksuelt innhold. Vi legger ikke til rette for levering av innhold på nettstedet.
      • Beskrivelse : Angi en beskrivelse av domenet du oppfører. Hvis du har trafikkdata, kan du legge dem til i beskrivelsen.
  6. Øk domenesynligheten ved å kjøpe funksjonen for å vise oppføringen din på hjemmesiden eller kategorisiden . Domenet ditt vil bare vises på hjemmesiden så lenge oppføringstypen varer. Hvis du vil legge til denne funksjonen i en eksisterende oppføring, kan du prøve å slette den og legge domenet på nytt.
  7. Velg hvordan du vil motta betalinger.
  8. Velg at du har lest og godtar de generelle avtalen om brukervilkår , GoDaddy Auctions & reg; Medlemskapsavtale , og prisstrukturen for GoDaddy Auctions & reg; .
  9. Velg Fullfør , eller velg Opprett en annen oppføring for å vise flere domener.

Det kan ta opptil 72 timer for GoDaddy Auctions & reg; for å aktivere oppføringen din. Hvis domenet ditt ikke er registrert til GoDaddy -kontoen din, må du eier domenet ditt først. Du kan øke hastigheten på godkjenningstiden for domenet ved å legge til en TXT -post i domenet ditt.