Oppføring av domener på GoDaddy-auksjoner fra domeneadministratoren

Du kan føre opp aktive domenenavn på GoDaddy-auksjoner fra domeneadministratoren.

Merk: Du kan ikke føre opp et domene via den mobile enheten. Du kan heller ikke oppføre domenenavn som utløper i løpet av de neste 90 dagene, inaktive domenenavn eller internasjonaliserte domenenavn. Se Hvilke domener kan jeg selge på auksjonsstedet? for en liste over støttede utvidelser for domenenavn

1. Logg på Mine produkter-siden.
  2. Hvis du ikke føres dit automatisk, velger du fanen Mine produkter:
  3. Mine produkter-fanen

4. Klikk på Administrer alle:
  5. Administrer alle

6. Fra Kjøp og selg-menyen velger du GoDaddy-auksjoner-oppføringer.
  7. Klikk på fanen Oppfør et domene på toppen av siden.
  8. I delen Oppfør et domene skriver du inn navnet på domenet du vil føre opp, og deretter fyller du ut følgende felt:
    • Type oppføring – Auksjonstypen du vil opprette for domenenavnet
    • Minstebud – Startbudet du vil bruke for auksjonen
    • Kategori – Kategorien du vil bruke for domenenavnet
    • Beskrivelse – En beskrivelse for oppføringen
  9. Velg typen Synlighet du vil ha, og indiker deretter hvordan du vil motta betalinger.
  10. Les avtalen om allmenne tjenestebetingelser, og hvis du samtykker til dem, velger du Jeg har lest og godtar….
  11. Klikk på Fullfør