Oppgrader domenebeskyttelsen min

Oppgrader domenebeskyttelsen din og øk sikkerheten for domenet ditt. Alle domener som er registrert hos GoDaddy har sin domenekontaktinformasjon erstattet automatisk med proxy -opplysninger gjennom vår leverandør av personverntjenester, Domains By Proxy & reg ;. Disse stedfortrederopplysningene blir sendt til registeret og vises i GoDaddy WHOIS -katalogen .

1. Logg på GoDaddys Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Merk av i boksen ved siden av domenet/domenene du kommer til å oppgradere. Eller velg hakeikonet og Velg alle.
  3. Velg Eierskap > Oppgrader domenebeskyttelse .
    oppgradere domenebeskyttelse
  4. Gjennomgå oppgraderingsalternativene som er tilgjengelige og velg planen du foretrekker.
  5. Velg Bekreft og fullfør kjøpet i kassen.

Det kan ta opptil 90 minutter før disse endringene trer i kraft.

Relaterte trinn

• Alle domener som er registrert hos GoDaddy har også en privat, unik e -postadresse som brukes når andre ønsker å kontakte domeneinnehaveren. Du kan konfigurere denne e -postadressen slik at den videresender meldinger til din foretrukne e -postkonto.
  • Gjennomgå domenets kontaktinformasjon for å sikre at detaljene dine er nøyaktige og oppdaterte.