Oppgrader e -postplanen for Microsoft 365

Oppgrader e -postplanen din for å få ekstra lagringsplass eller få tilgang til Microsoft 365 Suite.

Hvis Microsoft 365 -e -postplanen din er en del av en pakke med Website Builder og et domene, GoDaddy -guidene våre er her for å hjelpe deg.

Advarsel: Microsoft 365 -planer kan ikke nedgraderes.
  1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy).
  2. Velg Alternativer ved siden av e -postbrukeren du vil oppgradere.
  3. Klikk på Velg for planen du vil oppgradere til.
  4. Når du er i handlevognen, velger du Fullfør kjøpet .