Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Oppgrader e -postplanen for Microsoft 365

Oppgrader e -postplanen din for å få ekstra lagringsplass eller få tilgang til Microsoft 365 Suite.

Hvis Microsoft 365 -e -postplanen din er del av en pakke med Websites + Marketing og et domene, tar du kontakt med GoDaddy -veiledninger for hjelp.

1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy).
  2. Velg Oppgrader ved siden av en e -postbruker.
  3. Velg planen du vil oppgradere til. Handlevognen åpnes.
  4. Velg Fullfør kjøp . Kontoen vil oppgraderes, og vi sender deg en kvittering på e -post.