|  Hjem
Hjelp

Microsoft 365 fra GoDaddy Hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Oppgrader e -postplanen for Microsoft 365

Oppgrader e -postplanen din for å få ekstra lagringsplass eller få tilgang til Microsoft 365 Suite.

Advarsel: Microsoft 365 -planer kan ikke nedgraderes når som helst.
  1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy).
  2. Velg Alternativer ved siden av e -postplanen du vil oppgradere.
  3. Klikk på Velg for nivået du vil oppgradere til.
  4. Når du er i handlevognen, velger du Fullfør kjøpet.

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.