Administrert WordPress Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Oppgrader kontoen din

Administrerte WordPress -kontoer tilbyr forskjellige antall nettsteder og månedlige besøkende. I stedet for å kjøpe flere kontoer, kan du oppgradere kontoen din for å øke antall besøkende du kan håndtere hver måned, eller for å legge til flere nettsteder.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på trekantsymbolet på Mine produkter -siden for å utvide Administrerte WordPress -nettsteder .
  3. Klikk på Alternativer ved siden av kontoen du vil bruke.
  4. I området Oppgradering velger du det nye plannivået du ønsker.
  5. Klikk på Kasse , og fullfør deretter betalingsprosessen.