Oppgrader min domenebeskyttelsesplan

Oppgrader domenebeskyttelsesplanen din og øk sikkerheten for domenenavnet ditt. Det finnes ulike beskyttelsesplaner, så du kan velge alternativet som passer best for deg.

1. Logg på GoDaddys Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Merk av i boksen ved siden av domenet/domenene du kommer til å oppgradere. Eller velg hakeikonet og Velg alle.
  3. Velg Eierskap, og deretter Oppgrader personvernbeskyttelse.
    oppgrader domenebeskyttelse
  4. Gjennomgå oppgraderingsalternativene som er tilgjengelige og velg planen du foretrekker.
  5. Velg Bekreft og fullfør kjøpet i kassen.

Det kan ta 24–48 timer før den oppdaterte kontaktinformasjonen din vises i GoDaddys WHOIS-katalog.

Relaterte trinn

Mer informasjon

• Noen domenenavn, som for eksempel cctld-er, kan ha spesielle krav for domenebeskyttelse.