Oppgrader Workspace Email -abonnementet mitt

Oppgrader Workspace Email -planen din til å inkludere flere e -postadresser, få ekstra lagringsplass eller aktiver IMAP -e -post for kontoen din.

Hvis du for øyeblikket bruker et gratisabonnement, kan du i stedet for å oppgradere kjøpe et abonnement og deretter flytte din nåværende Workspace Email -konto til den nye abonnementet .

1. Gå til GoDaddy Mine produkter -side. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. Velg Workspace Email for å se planene dine.
  3. Velg Alternativer ved siden av planen du vil oppgradere.
  4. Velg den nye planen under Oppgrader under Oversikt -fanen.
  5. Velg Oppgrader .
  6. Velg Kasse og fullfør kjøpet.

Relatert trinn

More info