Opphev publisering av TrustedSite


Du kan når som helst oppheve publiseringen av TrustedSite-logoen på nettstedet ditt.

Det ser ut til at du ikke er pålogget. Hvis du logger på over (under Tekstikon), kan vi forkorte prosessen.

  1. Gå til Domeneinnstillinger-siden.
  2. Domeneinnstillinger-siden klikker du på Administrer TrustedSite:
  3. Administrer TrustedSite

  4. TrustedSite-rapport-siden klikker du på Opphev publisering av logo:
  5. Opphev publisering av TrustedSite

  6. Du får se følgende melding: Oppheve publisering av logo? Dette fjerner logoen fra nettstedet ditt og lar deg redigere DNS-poster. Du kan publisere logoen når som helst for å få den tilbake på nettstedet ditt igjen. Klikk på Opphev publisering av logo hvis du ønsker å oppheve publiseringen.
  7. Merk: Oppheving av publiseringen av TrustedSite-logoen er ikke det samme som å kansellere logoen. Du kan når som helst publisere logoen på nytt.

Nå kan du redigere eller endre DNS-oppføringer.

Det kan ta opptil 24 timer før logoen fjernes fra nettstedet. Vent 72 timer fra du opphever publiseringen til du publiserer på nytt.

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.