Opprett Cron -jobber

Cron er en standard Linux -funksjon som lar deg planlegge oppgaver, kalt "Cron Jobs", for å kjøre uten tilsyn med en spesifisert frekvens.

Merk: Du må forstå Linux -kommandoer for å bruke Cron -jobber effektivt.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. På kontoens Instrumentbord klikker du på cPanel-administrator.
  4. Klikk på Cron -jobber på cPanel -startsiden i Avansert -delen.
  5. På cPanel Cron -jobber -siden angir du nødvendig informasjon. Hvis du trenger hjelp, kan du se dokumentasjonen for funksjonen til cPanel Cron -jobber.
  6. Klikk på Legg til ny Cron -jobb .

Mer informasjon

Du kan ringe PHP -skript for Cron Jobs ved å bruke følgende i Kommando -feltet:

/usr/local/bin/php -q/home/ [brukernavn] / [bane til filen]

Du kan også redigere og slette Cron -jobber fra denne siden.