GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Opprett din egen, tilpassede stil

Du kan velge mellom flere forhåndskonfigurerte stilalternativer i Stiler-menyen. Du kan også redigere de nåværende innstillingene for farge og tekst for hver enkelt. Du har også mulighet til å opprette din egen, tilpassede stil.

1. Hvis du ikke har gjort det allerede, logg deg på GoDaddy Email Marketing-kontoen din. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Gå til GoDaddy Email Marketing-kontoen din, og klikk på Kampanjer.
  3. Klikk på Skriv for ny kampanje, eller Rediger i en eksisterende kampanje.
  4. Klikk på Stiler-fanen til høyre.
  5. Klikk på Opprett din egen .
  6. Angi et unikt navn for den tilpassede stilen.
  7. Klikk på knappen for hvordan du ønsker å begynne med din egen, tilpassede stil:
    • Med Opprett ny starter du fra bunnen. Dette passer best for et helt nytt utseende.
    • Med Klon nåværende lager du en kopi av den valgte stilen. Dette passer best for mindre endringer.
  8. Ved siden av Navn kan du endre navnet på stilen.
  9. Ved siden av de ulike elementene i listen kan du angi en heksadesimal kode, eller klikke på den fargede boksen for å velge fra en fargevelger.

Etter hvert som du velger de forskjellige alternativene endres kampanjen. Dermed kan du få en forhåndsvisning av det nye utseendet i kontekst.

Element Detaljer
    Bakgrunn Dette er fargen som omgir de ytre margene rundt kampanjen.
    Forgrunn Dette er fargen bak tekst- og bildeinnholdet i kampanjen.
    Knapp I tillegg til å velge fargen på knappene, kan du også velge knappestilen:
    • Flat button style Flat
    • Pill style button Pill
    • Chunky style button Chunky
    Kantlinje Du kan aktivere og deaktivere dette med avmerkingsboksen. Dette er en farget linje rundt kampanjeinnholdet, mellom for- og bakgrunnsfargene.
    Bunntekst Du kan aktivere og deaktivere dette med avmerkingsboksen. Hvis den er deaktivert, vises informasjonen i bunnteksten på bakgrunnsfargen.
  10. Klikk på Tekst-fanen.
  11. Klikk på en hvilken som helst teksttype for å tilpasse stilen.
  12. Klikk på et alternativ for å angi stilen din.
    Alternativ Detaljer
    Skrifttype Velg ønsket skrifttype fra menyen.
    Farge Angi en heksadesimal kode, eller klikk på den fargede boksen for å velge fra en fargevelger.
    Størrelse Klikk på den store A-en for å øke skriftstørrelsen, og den lille A-en for å redusere. Faktisk skriftstørrelse i piksler vises til høyre.
    Justering Velg hvilken justering teksttypen skal bruke. Alternativene er venstre-, midt-, høyre- og blokkjustert.

For Kobling-tekst kan du kun velge farge. Alle andre innstillinger nedarves fra standard Tekst.

Du kan ikke endre justeringen for Knapp-tekst her. Justeringen kan endres i knappemodulen i redigeringsprogrammet.

Du kan ikke endre justeringen for Bunntekst her. Justeringen av bunntekst styres gjennom Kampanjejusteringer-tillegget.

13. Når du er ferdig med den bestemte teksttypen, klikker du på for å gå tilbake til hovedlisten over teksttyper.
  14. Når stilen er fullført, klikker du på Oppdater.

Den nye, tilpassede stilen vil alltid vises i stillisten, slik at du kan velge den for enhver kampanje.