GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Opprett din egen, tilpassede stil

Denne artikkelen dekker et eldre produkt som ikke lenger er tilgjengelig for nye kunder.

Du har flere forhåndsinnstilte stilalternativer å velge mellom, i Stiler -menyen. Du kan også redigere hvilken som helst av de eksisterende farge- eller tekstinnstillingene i hver av dem. Du har også muligheten til å opprette en helt egen, tilpasset stil.

1. Hvis du ikke har gjort det allerede, logg deg på GoDaddy Email Marketing-kontoen din. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Gå til GoDaddy Email Marketing-kontoen din, og klikk på Kampanjer.
  3. Klikk på Skriv for ny kampanje, eller Rediger i en eksisterende kampanje.
  4. Klikk på Stiler-fanen til høyre.
  5. Klikk på Opprett din egen .
  6. Angi et unikt navn for den tilpassede stilen.
  7. Klikk på knappen for hvordan du ønsker å starte din egen tilpassede stil:
    • Med Opprett ny starter du fra bunnen. Dette passer best for et helt nytt utseende.
    • Med Klon nåværende lager du en kopi av den valgte stilen. Dette passer best for mindre endringer.
  8. Ved siden av Navn kan du endre navnet på stilen.
  9. Ved siden av elementene i listen kan du angi en heksadesimal kode, eller klikke på den fargede boksen for å velge fra en fargevelger.

Merk: Etter hvert som du velger forskjellige alternativer vil kampanjen din endre seg, slik at du kan forhåndsvise det nye utseendet i sammenheng.

ElementDetaljer
    BakgrunnDette er fargen som omgir de ytre margene rundt kampanjen.
    ForgrunnDette er fargen bak tekst- og bildeinnholdet i kampanjen.
    KnappI tillegg til å velge fargen på knappene dine, kan du også velge knappestilen:
    • Flat knappestilFlat
    • Knapp for pillerstilPille
    • Chunky style -knappChunky
    KantlinjeDu kan aktivere og deaktivere dette med avmerkingsboksen. Dette er en farget linje rundt kampanjeinnholdet, mellom for- og bakgrunnsfargene.
    BunntekstDu kan aktivere og deaktivere dette med avmerkingsboksen. Hvis den er deaktivert, vises informasjonen i bunnteksten på bakgrunnsfargen.
  10. Klikk på Tekst-fanen.
  11. Klikk på en hvilken som helst teksttype for å tilpasse stilen.
  12. Klikk på et alternativ for å angi stilen din.
    AlternativDetaljer
    SkrifttypeVelg ønsket skrifttype fra menyen.
    FargeAngi en heksadesimal kode, eller klikk på den fargede boksen for å velge fra en fargevelger.
    StørrelseKlikk på den store A-en for å øke skriftstørrelsen, og den lille A-en for å redusere. Faktisk skriftstørrelse i piksler vises til høyre.
    JusteringVelg hvilken justering teksttypen skal bruke. Alternativene er venstre-, midt-, høyre- og blokkjustert.

Merk: For koblingstekst velger du kun farge. Alle andre innstillinger nedarves fra vanlig tekst .

Merk: For knappetekst kan du ikke endre justeringen her. Justeringen endres i knappemodulen, i komponisten.

Merk: For bunntekst kan du ikke endre justeringen her. Justering av bunntekst justeres gjennom Campaign Tweaks-tillegget.

13. Når du er ferdig med den bestemte teksttypen, klikker du på for å gå tilbake til hovedlisten over teksttyper.
  14. Når stilen er fullført, klikker du på Oppdater.

Den nye, tilpassede stilen vil alltid vises i stillisten, slik at du kan velge den for enhver kampanje.

Neste trinn

• Når resten av kampanjen er klar, sender du den til abonnentene dine!