GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Opprett din første e-postkampanje

Kom i gang ved å opprette din aller første markedsføringskampanje per e-post.

Merk: Denne artikkelen forklarer hvordan du oppretter en kampanje med tekst og bilder ved hjelp av verktøy som er tilgjengelige i GoDaddy Email Marketing. Du kan opprette en e-postkampanje med ren tekst, eller du kan bruke egendefinert HTML for å skape en kampanje fra bunnen av.

1. Logg deg på GoDaddy Email Marketing-kontoen. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på Skriv!-knappen i det høyre panelet.
    Klikk på Skriv

En tom kampanje åpner seg, og ser omtrent slik ut:

Tom kampanje
  3. Angi et navn for kampanjen din.
    Angi et navn for kampanjen din
  4. For å laste opp et bannerbilde klikker du på plusstegnet på Bilder-fanen.

Et bannerbilde er grafikken (590 piksler bred) som vises øverst i e-postkampanjen din og skaper lesernes førsteinntrykk. For mer informasjon, se Add a banner image (Legg til et bannerbilde).

Klikk på plusstegnet
  5. Finn bildet du vil laste opp til Bilder-fanen, og klikk på Åpne.
  6. Klikk på og dra bildet fra Bilder-fanen til plassholderen for banneret.
    Klikk på og dra håndtaket
  7. I dialogboksen Bannerkobling som vises automatisk, angi URL-en du vil at folk skal gå til når de klikker på bannerbildet, og klikk deretter på Lagre.
    Angi koblingsadressen og klikk på Lagre
  8. Klikk på Dette er hovedoverskriften din, angi en overskrift og klikk på OK.
    Angi overskriften og klikk på OK
  9. For å strukturere oppsettet for e-postkampanjen din bruker du modulknappene som befinner seg nederst i kampanjen.
    Modulknapp Navn Beskrivelse
    Modulknapp for bilde- og tekstoppretting Bilde og tekst En blandet modul med bilderute til venstre, og en tekstblokk til høyre.
    Modulknapp for tekst- og bildeoppretting Tekst og bilde En blandet modul med en tekstblokk til venstre, og bilderute til høyre.
    Modulknapp for tekstoppretting Tekst Heldekkende tekstblokk. Du kan formatere tekst og endre tekststil.
    Modulknapp for bildeoppretting Bilde Heldekkende bilderute. Du kan legge til flere bilder på rad, og du kan endre størrelsen.
    Modulknapp for inndelingstitteloppretting Inndelingstittel En spesiell tekstblokk som kun inneholder topplinjetekst i H1-stil. Du kan endre stilen på delens titteltekst, uavhengig av de andre teksttypene i stilredigeringsverktøyet.
    Modulknapp for knappeoppretting Knapp En gjøremålsknapp som lar deg angi visningsteksten og koble til enhver URL. Du kan endre knappestilen i stilredigeringsverktøyet. Finn ut mer om knappemodulen.
    Modulknapp for delelinjeoppretting Delelinje En horisontal linje som visuelt skiller de forskjellige delene av kampanjen din.
  10. Angi teksten i tekstplassholderen.
  11. Last opp et bilde til Bilde-fanen, klikk og dra bildet over bildeplassholderen (slik du gjorde med bannerbildet), og klikk på OK.
    Legg til tekst og dra bilde inn i plassholderen
  12. For å endre fargen og formateringen på kampanjen din, klikk på Stiler-fanen som befinner seg i den høyre ruten ved siden av Bilder-fanen, og velg en stil.
    Klikk på Stiler-fanen
  13. For å forhåndsvise kampanjen din klikker du på Forhåndsvis-knappen.
    Klikk på Forhåndsvis-knappen

På dette tidspunktet kan kampanjen se omtrent sånn ut:
    Markedsføringskampanje på e-post
    Du kan legge til flere moduler som inneholder plassholdere for inndelingstittel, bilde, tekst og knapper. Alt du trenger å gjøre er å gjenta trinn 9, 10 og 11.

14. I den øverste ruten til høyre i kampanjen (ved siden av Fortsett) klikker du på Lagre-knappen.
    Klikk på Lagre