Office 365 fra GoDaddy Hjelp

Opprett DNS-oppføring for Office 365 med et domenenavn hos eNom

Gratulerer med det nylige kjøpet av det beste produktivitetsverktøyet som finnes, — Microsoft® Office 365 fra GoDaddy. Siden du hoster domenenavnet ditt på eNom®, har vi laget en enkel trinnvis prosess, som du kan følge for å aktivere og få e-posten i drift.

Men la oss først få satt opp ditt domenes DNS, så du kan oppdatere innstillingene for CNAMES, MX- og SRV-oppføring.

Det kan ta 24–36 for DNS-en til å oppdateres.

For å få tilgang til dine DNS-innstillinger

1. Logg deg på Din eNom-konto.
  2. Klikk Registrert i Domener-delen.
  3. Hvis du har flere domenenavn, klikk på domenenavnet du vil endre.
  4. For å oppdatere dine DNS-innstillinger, gjør følgende:
    • TXT-oppføringer — velg Vertsoppføringer i Administrer domene-området, og skriv deretter inn informasjonen vi sendte deg på e-post.
    • CNAMES — velg Vertsoppføringer i Administrer domene-området, og skriv deretter inn informasjonen vi sendte deg på e-post.
    • MX-oppføringer — velg Innstillinger for e-post i Administrer domene-området, og velg deretter Bruker (MX) i Tjenestevalg-området. Skriv inn informasjonen vi sendte deg på e-post.
    • SRV-oppføringer — velg Vertsoppføringer i Administrer domene-området, og skriv deretter inn informasjonen vi sendte deg på e-post.

For å få GoDaddy til å sjekke dine DNS-innstillinger

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Office 365-e-post og -produktivitet, og klikk deretter på Administrer ved siden av planen du ønsker å bruke.
  3. Klikk Jeg oppdaterte disse innstillingene. Sjekk, er du snill!

Da er alt klart! Nå trenger du bare klikke på Sjekk e-post nå for å starte med å bruke din nye bestevenn når det kommer til produktivitet.