Opprett DNS-oppføring for Office 365 med et domenenavn hos Network Solutions

Gratulerer med ditt nylige kjøp av det beste produktivitetsverktøyet du kan få tak i — Microsoft® Office 365 fra GoDaddy. Siden du hoster domenenavnet ditt hos Network Solutions®, har vi laget en enkel trinn-for-trinn-prosess som du kan følge for å komme igang med å bruke e-posten.

Men la oss først få satt opp ditt domenes DNS, så du kan oppdatere innstillingene for CNAMES, MX- og SRV-oppføring.

Det kan ta 24-36 timer for din DNS til å oppdatere seg.

For å få tilgang til dine DNS-innstillinger

1. Logg deg på din Network Solutions-konto.
  2. I Mitt domenenavn-seksjonen, klikk Endre DNS.
  3. Hvis du har flere domenenavn, klikk på domenenavnet du vil endre og klikk Endre DNS.
  4. I Behandle-området, klikk Rediger avanserte DNS-oppføringer, og gjør deretter ett av det følgende:
    • TXT-oppføring — klikk på Rediger TXT-oppføring, og deretter angir du informasjonen vi sendte til deg på e-post.
    • CNAME — klikk på Rediger CNAME-oppføring, og angi deretter informasjonen vi sendte deg på e-post.
    • MX-oppføring — klikk på Rediger MX-oppføring, og deretter angir du informasjonen vi sendte til deg på e-post.
    • SRV-oppføring — klikk på Rediger SRV-oppføring, og deretter angir du informasjonen vi sendte til deg på e-post.

For å få GoDaddy til å sjekke dine DNS-innstillinger

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Office 365-e-post og -produktivitet, og klikk deretter på Administrer ved siden av planen du ønsker å bruke.
  3. Klikk Jeg oppdaterte disse innstillingene. Sjekk, er du snill!

Da er alt klart! Nå trenger du bare klikke på Sjekk e-post nå for å starte med å bruke din nye bestevenn når det kommer til produktivitet.