Opprett DNS-oppføring for Office 365 med et domenenavn hos Tucows (Hover)

Gratulerer med det nylige kjøpet av det beste produktivitetsverktøyet som finnes, — Microsoft® Office 365 fra GoDaddy. Siden du hoster domenenavnet ditt på Tucows™ (Hover™), har vi laget en enkel trinnvis prosess, som du kan følge for å aktivere og få e-posten i drift.

Men la oss først få satt opp ditt domenes DNS, så du kan oppdatere DNS-oppføringene.

Det kan ta 24–36 for DNS-en til å oppdateres.

For å angi dine DNS-innstillinger

1. Logg deg på din Hover-konto.
  2. Hvis du har flere domenenavn, klikk på domenenavnet du vil endre.
  3. Klikk på fanen DNS.
  4. For hver nye oppføring klikker du Legg til ny og skriver inn følgende:
    • TXT-oppføringer — For Oppføringstype velger du TXT og skriver inn informasjonen vi sendte deg på e-post.
    • CNAME-oppføringer — For Oppføringstype velger du CNAME og skriver inn informasjonen vi sendte deg på e-post.
    • MX-oppføringer — For Oppføringstype velger du MX og skriver inn informasjonen vi sendte deg på e-post.
    • SRV-oppføringer — For Oppføringstype velger du SRV og skriver inn informasjonen vi sendte deg på e-post.
  5. Klikk Lagre når du er ferdig med å legge til dine DNS-oppføringer.

For å få GoDaddy til å sjekke dine DNS-innstillinger

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Office 365-e-post og -produktivitet, og klikk deretter på Administrer ved siden av planen du ønsker å bruke.
  3. Klikk Jeg oppdaterte disse innstillingene. Sjekk, er du snill!

Da er alt klart! Nå trenger du bare klikke på Sjekk e-post nå for å starte med å bruke din nye bestevenn når det kommer til produktivitet.