Profesjonell e-post Hjelp

Opprett e-postadresse for videresending

Rediger en eksisterende e-postadresse for videresending for å legge til eller fjerne andre e-postinnbokser. Hvis du legger til flere e-postadresser, blir fremtidige e-postadresser videresendt direkte til disse e-postinnboksene.

1. Logg på E-post og Office-instrumentbordet ditt og klikk på Videresendinger.
    Klikk på Videresendinger
  2. Finn e-postadressen for videresending, velg Alternativer og klikk på Rediger.
    Velg Rediger
  3. Legg til eller fjern adressene og klikk på Lagre. Når endringene dine er lagret, ser du oppdateringene oppført på siden Videresending av e-post.
    Klikk på Lagre

Gjentatte trinn

• Du kan gå tilbake til siden Videresending av e-post for å legge til, redigere eller slette videresendingsadressene for e-post.