Gen 3 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Opprett egendefinerte brannmurregler

GoDaddy -eksperter kan legge til eller fjerne regler for programvarens brannmur -iptables. Disse reglene kan gjøre ting som, blokkere IP -adresser, blokkere ping -forespørsler, lukke porter eller redusere SYN -angrep.

Merk: For å lære mer om denne tjenesten, ring (480) 463-8824 .

GoDaddy -eksperttjenester

For å lære mer om tjenestene GoDaddy tilbyr, seMenyen Eksperttjenester .