Gen 3 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Opprett en administratorbruker for Microsoft SQL Server

Hvis du prøver å legge til MS SQL Web eller Standard til serveren din som bruker Plesk, må du opprette en separat administrativ bruker for SQL Server

1. Koble til Windows -serveren din med Tilkobling til eksternt skrivebord.
  2. Fra Start -menyen åpner du SQL Server Management Studio .
  3. Koble til databasen som eksternt skrivebord -bruker. SQL Server Management Studio skal laste dette automatisk.
  4. Utvid Sikkerhet på mappetreet til venstre.
  5. Høyreklikk pålogginger mappen, og klikk deretter New Login.
  6. Skriv inn brukernavnet du ønsker å opprette i feltet Påloggingsnavn .
  7. Velg SQL Server Authentication .
  8. Angi og bekreft passordet for brukeren.
  9. Fjern merkingen i boksen for Retningslinjer for håndheve passord for å sørge for at du ikke trenger å tilbakestille SQL Server -passordet ofte.
  10. Klikk på Serverroller på menyen til venstre.
  11. Velg boksen for sysadmin .
  12. Klikk på OK.

Du kan nå bruke denne admin -brukeren for å opprette og administrere SQL Server -databasene dine.