Gen 3 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Opprett en database i Plesk

Du kan opprette nye databaser på Windows -serveren din direkte gjennom Plesk.

1. Logg på Plesk .
  2. På Databaser klikker du på høyre side.
  3. Klikk på Legg til ny database .
  4. Gi databasen et navn i Databasenavn -boksen.
  5. Velg databasetype, enten MySQL eller SQL Server.

Merk: Du vil ikke kunne velge SQL Server før du legger til SQL Server (Standard/Web eller Express) til Plesk.

6. Opprett et databasebrukernavn i Database -brukernavn -boksen.
  7. Gi dette databasebrukernavnet et passord i Nytt passord -boksen, og bekreft det i neste boks.
  8. (Kun MySQL): Velg hvilken type ekstern tilgang du vil tillate i Tilgangskontroll -delen.
  9. Når du er fornøyd med valgene dine, klikker du på OK .

Du har nå en ny database på serveren din.

Neste trinn

• Du kan bruke SQL Server Management Studio til å flytte en Microsoft SQL Server -database til serveren din.
  • Du kan bruke phpMyAdmin til å importere en MySQL -database -sikkerhetskopiering til serveren din.