Opprett en eksporterbar liste for ventende domeneoverføringer

En eksporterbar liste kan brukes til å gjennomgå informasjon for domenenavnene dine i påvente av overføring. Du kan opprette og laste ned en eksporterbar liste i en CSV- eller XML -filtype fra kontoen din.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Merk av i boksen ved siden av domenet / domenene du vil eksportere. Eller klikk på hakemerkeikonet og Velg alle
  3. Velg Eksporter fra menyen over domenelisten din.
  4. Velg innstillingene for eksporten din. Velg Ventende overføringer under Eksporter -alternativer .
  5. Velg OK for å bekrefte innstillingene for eksporten din.
  6. Velg Last ned nå for å laste ned den eksporterte listen umiddelbart. Domenelisten din blir lastet ned til enheten din i filformatet du valgte.

Relaterte trinn

• Etter at du har opprettet den eksporterbare listen din, kan du laste den ned igjen når som helst.