Opprett en eksporterbar liste over domenene mine

En eksporterbar liste kan brukes til å gjennomgå informasjon for domenenavnene dine og lagre denne informasjonen lokalt på enheten din. Du kan opprette og laste ned en eksporterbar liste i en CSV- eller XML -filtype fra kontoen din.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Merk av i boksen ved siden av domenet / domenene du vil eksportere. Eller klikk på hakemerkeikonet og Velg alle
  3. Velg Eksporter fra menyen over domenelisten din.
  4. Velg innstillingene for eksporten din, inkludert profilnavn, kolonner som skal vises og filformat.
  5. Velg OK for å bekrefte innstillingene for eksporten din.
  6. Velg Last ned nå for å laste ned den eksporterte listen umiddelbart. Domenelisten din blir lastet ned til enheten din i filformatet du valgte.