Opprett en kjøperprofil med domeneregistrering som standard

Hvis du planlegger å kjøpe grupper av domener, kan du spare tid ved å sette opp en kjøperprofil. Ved kjøpstidspunktet kan du tilordne en profil for automatisk å angi registreringsperiode, DNS-plassering og kontaktinformasjon, og slå på (eller slå av) automatisk fornyelse for alle domener i handlevognen din.

1. Gå til GoDaddy Min profil -side. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. Velg Standardverdier for domene, og velg deretter Legg til profil .
  3. Angi et kjøperprofilnavn , og velg deretter Ja for å angi profilen som standard . Selv om du ikke angir denne profilen som standard, får du likevel muligheten til å velge denne profilen ved kjøpstidspunktet.
  4. Fra listen Registrer alltid domenene mine for alltid velger du en registreringsperiode (1, 2, 3, 5 eller 10 år - påvirker domenepriser i handlevognen i kassen).
  5. Velg om du vil at domener skal fornyes automatisk eller manuelt .
  6. Hvis du vil ha DNS -kontroll , angir du navneserverne. Ellers går du til neste trinn.
  7. Fullfør delen Domenekontaktinformasjon .

Merk: Velg Bruk denne informasjonen for mine tekniske kontakter, administrative kontakter og faktureringskontakter for å bruke den samme informasjonen for alle kontaktene dine.

8. Klikk på Lagre endringer.