GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Opprett en ny e -postkampanje basert på en tidligere

Du kan bruke en eksisterende markedsføringskampanje per e -post som grunnlaget for en ny kampanje.

1. Logg deg på GoDaddy Email Marketing-kontoen. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Kampanjer -siden klikker du på Skriv!
    Klikk på skriv
  3. I den høyre ruten, under Start fra forrige kampanje , klikker du på en av de eksisterende kampanjene oppført i ruten.
    Klikk og dra i håndtaket

Endre navnet på den kopierte versjonen når komponisten åpnes. Dette bidrar til å unngå forvirring mellom originalen og kopien. Hvis du ikke endrer navnet på kopien, vil Email Marketing legge til et nummer på slutten av tittelen til kopien.