GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Opprett en vanlig e -postkampanje

Du kan opprette en vanlig tekst -kampanje uten HTML -stil.

• Hvis du ikke allerede har gjort det, logger du på GoDaddy Email Marketing -kontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  • Klikk på pil ned på Kampanjer -siden til høyre for Skriv -knappen, og klikk deretter på Bare tekst .
    Merk av i boksen

Dette åpner redigeringsprogrammet for ren tekst, slik at du kan opprette en ny kampanje uten HTML.

Merk: Siden det ikke er noen HTML i e -posten din, kan du ikke inkludere bilder , styling eller klikkbare koblinger i e -posten. I tillegg vil du ikke få statistikkrapportering om utsendelsen din.