Opprett et Microsoft 365 -e -postalias

An e -postalias er en ekstra e -postadresse som omdirigerer e -post til en enkelt innboks. Du kan opprette opptil 400 e -postaliaser.

1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy).
  2. Gå til Microsoft 365 -administrator og velg E -postaliaser .
    Microsoft 365 Admin -fanen åpnet for å vise e -postaliaser
  3. Velg Legg til alias .
  4. Velg brukeren fra boksen (hvis du har én e -postadresse, er den valgt som standard).
  5. Legg til det nye aliaset ditt i Angi alias -boksen og velg Lagre .

Du vil se de nye e -postaliasene dine oppført på E -postalias -siden. Du kan komme hit når som helst for å legge til flere aliaser, eller for å redigere eller slette dem.