Opprett et GoDaddy Studio -prosjekt fra bunnen av

Følg disse trinnene for å starte et nytt prosjekt fra bunnen av istedenfor å bruke en mal:

1. Logg på GoDaddy Studio -appen din.
  2. Nederst på skjermen velger duGoDaddy Studio opprett prosjektknapp for iOS Opprett .
  3. Under Bakgrunner velger du Bilde , video , gjennomsiktig eller en farge for å starte prosjektet.
  4. Hvis du har valgt en Bakgrunn for bilde eller video , velger du bildet eller videoen du vil bruke.
  5. Velg en størrelse for lerretet. Øverst på skjermen kan du angi en egendefinert størrelse, eller, nederst på skjermen, velge et format fra alternativene som er gitt.
  6. Trykk påalt -navn for bildet merket øverst til høyre for å lagre prosjektet.

Prosjektskjermen din

1. Logg på GoDaddy Studio -appen din.
  2. Nederst på skjermen velger duGoDaddy Studio opprett prosjektknapp for Android Opprett .
  3. Velg en størrelse for lerretet. Øverst på skjermen kan du angi en egendefinert størrelse, eller, nederst på skjermen, velge et format fra alternativene som er gitt.
  4. Trykk påalt -navn for bildet merket øverst til høyre for å lagre prosjektet.

Prosjektskjermen din

1. Logg på GoDaddy Studio -kontoen din .
  2. Velg Nytt prosjekt øverst til høyre.
  3. Velg Transparent , Video , Image eller en bakgrunn for å starte prosjektet.
  4. Velg en størrelse for lerretet i menyen til høyre. Du kan velge et format i forhåndsstørrelse eller opprette en egendefinert størrelse.
  5. (Valgfritt) For å legge til en farge på prosjektbakgrunnen, merker du Farge -boksen og velger en farge i menyen til høyre, under Bakgrunn .
  6. Prosjektskjermen din

Når du har opprettet prosjektet, kan du legge til bilder, videoer, former, grafikk, tekst og mer, og deretter bli kreativ med skrifttyper, farger og effekter som blanding og maskering.