Opprett et prosjekt

Følg disse trinnene for å starte et nytt prosjekt fra bunnen av istedenfor å bruke en mal:

1. Logg på GoDaddy Studio -appen din.
  2. Velg bunnen nederst på skjermenGoDaddy Studio nytt prosjektikon Opprett -knapp.
  3. Under Bakgrunner velger du Bilde , video , gjennomsiktig , hvit eller svart .
  4. Hvis du har valgt Bilde eller video , velger du bildet eller videoen du vil bruke.
  5. Prosjektskjermen din

6. Velg en størrelse for lerretet. Du kan velge et format på forhånd-format eller opprette en egendefinert størrelse.
  7. Prosjektskjermen din

8. Når du er ferdig, trykker du på haken øverst til høyre på skjermen.