Opprett flere e -postadresser

Du kan legge til flere adresser til e -postkontoen din samtidig ved å bruke funksjonen Bulkadresser . Dette er nyttig hvis du konfigurerer flere e -postadresser for ulike avdelinger eller ansatte som bruker den samme e -postkontoen.

1. Logg på Arbeids-e-postkontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Merk: Hvis du ønsker å bruke en eksisterende gratis e -postkreditt og E -post -alternativet ikke vises i Mine produkter -delen, klikker du på Gratis produkter , klikker på E -postkontoliste og klikker deretter på Bruk kreditt. Fra rullegardinlisten til høyre, velg domenet du vil bruke og klikk på Fortsett. Kontoen vises som en ny konto i listen E -postkonto.

3. Hvis du har ubrukte e-postplaner og ikke tidligere har deaktivert popup-meldingen som vises, klikker du på Legg til adresse for å gå til Ubrukt e-post-mappen, eller klikker på Vis alle for å vise den komplette listen over e-postplaner.
  4. Klikk på Legg til i oppføringen for kontoen du vil legge til e -postadresser til.
  5. Gå til fanen Bulkadresser.
  6. I Legg til e -post -delen angir du kontonavnene (atskilt med kommaer) for e -postadressene du vil konfigurere. Skriv for eksempel «info, salg, markedsføring, støtte» i feltet uten anførselstegn.

Merk: Du kan legge til e -postadresser for flere domener samtidig ved å angi et domene for en eller flere av e -postadressene dine. For eksempel angir du «info@coolexample.info, sales, marketing, support» i feltet, og velger deretter et annet domene i neste trinn for å tilordne de gjenværende e -postadressene.

7. Velg om du bruker et domene registrert eller hostet hos oss eller et domene registrert eller hostet et annet sted, og angi deretter domenet.
  8. Skriv passordet ditt i feltene Passord og Bekreft passord.
  9. Bruk de gjenstående feltene for å tilpasse og konfigurere e -postadressen din.
    • Videresend karbonkopi: Angi en eller flere e -postadresser for å motta kopier av alle meldinger sendt til denne adressen.
    • Innkommende boksestørrelse: Angi hvor mye lagringsplass kontoen din skal tildele til denne e -postadressen.
    • Innkommende e -postinnstillinger: Velg Aktiver søppelfiltrering for denne kontoen for å bruke vår søppelpostfilteringsfunksjon.
  10. Klikk på OK.