Opprett kuponger

Opprett kupongkoder for å tilby rabatter til kunder. Kunder som mottar kupongkoden kan bruke den når de er ved kassen.

Merk: Kuponger kan kun brukes for produkter i nettbutikken din og vil ikke fungere for avtaler eller arrangementer.

Denne videoen er en del av Slik gjør du det-serien for Utvikle netthandelssiden for Websites + Marketing.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet eller nettbutikken du ønsker å endre.
  3. I Instrumentbord-menyen velger du Markedsføring, deretter Kuponger.
  4. Velg Legg til for å legge til en ny kupong.
  5. Feltene med de røde stjernene er obligatoriske, mens de andre feltene er valgfrie:
    • Kupongkode: Angi din egen kode eller velg Få en kode for å generere og angi en tilfeldig rekkefølge av tall og bokstaver. Du kan opprette opptil 500 koder.
    • Type: Velg mellom å gi rabatt på totalsummen av et fast beløp, rabatt på totalsummen med en prosentdel, eller gi kunder en valgmulighet for gratis frakt.
    • Alternativer: Alternativer endres basert på Type. Innstillingene Rabatt basert på fast beløp eller Rabatt basert på prosent har muligheten til å begrenses til et produkt eller en kategori, totalt antall bruk eller en minimumsbestilling. Gratis frakt har mulighetene til å begrense totalt antall bruk kreve en minimumsbestilling og sette en maks kupongverdi.
    • Start- og sluttdato for kupong: Velg å avgrense en kupong mellom visse datoer, eller velg å ikke ha en sluttdato. Startdatoer begynner kl. 00.01 din lokale tid og avsluttes kl. 11.59 din lokale tid. Sjekk tidssonen din i innstillingene for virksomheten din.

Merk: Den forhåndskonfigurerte kupongen for nye e-postabonnenter har begrenset mengde redigerbare felter.

6. Velg Lagre, deretter vil Kuponger-siden vise de nye kupongene.
  7. Merk: Kunder kan bare løse inn én kupong per bestilling.

8. Velg blyantikonet ved siden av den aktive kupongen for å endre den eller søppelikonet for å slette den.
    Skjermbilde som vise blyant- (rediger) og søppelikonene