Opprett kuponger

Opprett kupongkoder for å tilby rabatter til kunder. Kunder som mottar kupongkoden kan bruke den når de er ved kassen.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet eller nettbutikken du ønsker å endre.
  3. Åpne kupongdelen i butikken din.
    • Website Builder: Velg Markedsføring og deretter Kuponger i instrumentbordmenyen.
      Velg Markedsføring, deretter Kuponger
    • Premium nettbutikk: Velg Kampanje og deretter Kuponger i instrumentbordmenyen.
      Velg Kampanje, deretter Kuponger
  4. Velg Legg til for å legge til en ny kupong.
  5. Feltene med de røde stjernene er obligatoriske, mens de andre feltene er valgfrie:
    • Kupongkode: Angi din egen kode eller velg Få en kode for å generere og angi en tilfeldig rekkefølge av tall og bokstaver. Du kan opprette opptil 500 koder.
    • Type: Velg mellom et avslag på totalen basert på et fast beløp eller et prosentbasert avslag.
  6. Velg Lagre, deretter vil Kuponger-siden vise de nye kupongene.
  7. Velg blyantikonet ved siden av den aktive kupongen for å endre den eller søppelikonet for å slette den.
    Skjermbilde som vise blyant- (rediger) og søppelikonene

Merk: Den forhåndskonfigurerte kupongen for nye e-postabonnenter har begrenset mengde redigerbare felter.