Opprett mapper for å organisere e -post

Opprett mapper for å organisere e -postene dine i innboksen din på Workspace Webmail. Workspace Sort og fil -funksjonen husker hvor du vil ha meldinger. Når du flytter e -postmeldinger, lagrer det kriteriene for fremtidig arkivering.

Opprette e -postmapper

1. Klikk på Ny mappe -knappen.
  2. Fyll ut følgende:
    Mappenavn
    Angi en tittel for mappen.
    Som en undermappe til:
    (Valgfritt) velger du mappen du vil finne den nye mappen under.
  3. Klikk på OK.

Organisere e -postmeldinger

1. Klikk på navnet på mappen som inneholder listen over meldinger du vil organisere.
  2. Velg e -postmeldingene du vil flytte.
  3. Fra Flytt til mappe -listen velger du mappen du vil flytte e -postmeldingene til. For mer informasjon om mapper og mappealternativer, se Om mapper .
  4. Klikk på Flytt .

Merk: Du kan også flytte en melding ved å velge navnet på meldingen, og mens du holder museknappen nede, drar du den direkte til mappen.

Bruke Sorter og fil

1. Velg e -postmeldingene du vil flytte.
  2. Velg Sorter og fil fra Flytt -listen, og klikk deretter på Flytt .
  3. (Valgfritt) Hvis det ikke er noen vanlige mapper lagret, velg mappen du vil flytte de valgte e -postmeldingene til, og klikk deretter på Flytt .