GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Opprett min første e -postkampanje

Denne artikkelen dekker et eldre produkt som ikke lenger er tilgjengelig for nye kunder.

Kom i gang ved å opprette din aller første markedsføringskampanje per e-post.

Merk: Denne artikkelen oppretter en kampanje for markedsføring per e -post i GoDaddy Email Marketing. Hvis du har Websites + Marketing, bør du opprette og sende markedsførings -e -post i stedet.

1. Logg deg på GoDaddy Email Marketing-kontoen. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på Skriv! -knappen i det høyre panelet.
    Klikk på Skriv

En tom kampanje åpner seg, og ser omtrent slik ut:

Tom kampanje
  3. Angi et navn for kampanjen din.
    Angi et navn for kampanjen din
  4. For å laste opp et bannerbilde klikker du på plusstegnet på Bilder-fanen.

Et bannerbilde er grafikken (590 piksler bred) som vises øverst i e-postkampanjen din og skaper lesernes førsteinntrykk. For mer informasjon, se Add a banner image (Legg til et bannerbilde).

Klikk på plusstegnet
  5. Finn bildet du vil laste opp til Bilder-fanen, og klikk på Åpne.
  6. Klikk og dra bildet fra Bilder -fanen til plassholderen for banneret.
    Klikk og dra i håndtaket
  7. I dialogboksen Bannerkobling som automatisk vises, angir du URL -adressen du vil at folk skal gå til når de klikker på bannerbildet, og klikker deretter på Lagre .
    Angi koblingsadressen og klikk Lagre
  8. Klikk på Dette er hovedoverskriften din , skriv inn en overskrift og klikk på OK .
    Skriv inn en overskrift og klikk på OK
  9. For å strukturere oppsettet for e-postkampanjen din bruker du modulknappene som befinner seg nederst i kampanjen.
    ModulknappNavnBeskrivelse
    Modulknapp for komponent for bilde og tekst Bilde og tekstEn blandet modul med bilderute til venstre, og en tekstblokk til høyre.
    Modulknapp for komponent for tekst og bilde Tekst og bildeEn blandet modul med en tekstblokk til venstre, og bilderute til høyre.
    Modulknapp for tekst -komponist TekstEn tekstblokk i full bredde. Du kan formatere tekst og endre tekststil .
    Bildekomponistmodul -knapp BildeHeldekkende bilderute. Du kan legge til flere bilder på rad, og du kan endre størrelsen.
    Knapp for komponistmodul for seksjonstittel InndelingstittelEn spesiell tekstblokk som kun inneholder topplinjetekst i H1-stil. Du kan endre stilen på delens titteltekst, uavhengig av de andre teksttypene i stilredigeringsverktøyet.
    Knapp for komponistmodulknapp Knapp En gjøremålsknapp som lar deg angi visningsteksten og koble til enhver URL. Du kan endre knappestilen i stilredigeringsverktøyet. Finn ut mer om knappemodulen.
    Deleknapp for komponentmodul for skillelinje DelelinjeEn horisontal linje som visuelt skiller de forskjellige delene av kampanjen din.
  10. Angi teksten i tekstplassholderen.
  11. Last opp et bilde til Bilde -fanen, klikk og dra bildet til bildeholderen (akkurat som du gjorde med bannerbildet), og klikk på OK .
    Legg til tekst og dra bildet til plassholderen
  12. For å endre farge og formatering av kampanjen din, klikker du på Stiler -fanen i den høyre ruten ved siden av Bilder -fanen og velger en stil.
    Klikk på fanen Stiler
  13. For å forhåndsvise kampanjen din, klikk på Forhåndsvisning -knappen.
    Klikk på Forhåndsvisning -knappen

På dette tidspunktet kan kampanjen din se omtrent slik ut:
    Markedsføringskampanje per e -post
    Du kan legge til flere moduler som inneholder seksjonstittel, bilde , tekst og plassholdere for knapper. Bare gjenta trinn 9, 10 og 11.

14. Klikk på Lagre -knappen øverst til høyre i kampanjen (ved siden av Fortsett ).
    Klikk på Lagre