Opprett mitt Microsoft 365-e-postalias

Et e-postalias er en tilleggsadresse som videresender e-post til én bestemt postboks. Du kan opprette opptil 400 aliaser.

Lær mer om Aliaser og hvordan bruke dem.

1. Logg på instrumentbordet ditt for e-post og Office.
  2. Velg Admin > E-postaliaser.
    Microsoft 365 Admin-fanen åpnet for å vise E-postaliaser
  3. Velg Legg til alias.
  4. Velg brukeren fra boksen (hvis du har én e-postadresse så velges den automatisk).
  5. Legg til nytt alias i boksen Skriv inn alias og velg Lagre.

Du vil se ditt nye e-postalias oppført på siden E-postaliaser. Her kan du når som helst legge til, endre eller slette aliaser.