Opprett nettstedssider som kun er for medlemmer

Med Website Builder kan du opprette nettstedssider som "kun er for medlemmer" for privat informasjon, som interne prislister eller utvalgte målgruppetilbud. Du begynner med å legge til private sider, og deretter legger du til medlemmer, én om gangen, eller ved å importere en liste.

Note: This feature is currently only available to U.S. customers.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Click Edit/Edit Site. (If you're using the Website Builder Online Store, click Manage Store, then Website in the top green bar.)
  3. Klikk på Sider-panelet øverst til høyre, og klikk på Legg til.
    Klikk på Legg til sider og Navigeringspanel
  4. En Ny side velges automatisk, så skriv inn en Sidetittel, aktiver Kun medlemmer ved å klikke på den hvite knappen (den går til høyre) og klikk på Opprett side.
    slå på kun medlemmer-knappen

Merk: Vis i navigering velges automatisk, men siden åpnes kun for medlemmer som er logget på.

5. Når Kun medlemmer-siden vises, klikker du på Legg til del for å begynne å lage innhold for siden. (Se Legg til en seksjon.)
    Klikk på Legg til del
  6. Endringene lagres automatisk, så når du er ferdig, klikker du på Publiser nettsted (mobiltelefon) eller Publiser (stasjonær PC / nettbrett).