Opprett nettstedssider som kun er for medlemmer

With Website Builder you can create "members-only" website pages for private information, such as in-house price lists or select audience promotions. You start by adding private pages, then adding members one at a time or by importing a list.

Merk: Denne funksjonen er for øyeblikket kun tilgjengelig for kunder i USA.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Click Edit/Edit Site. (If you're using the Website Builder Online Store, click Manage Store, then Website in the top green bar.)
  3. Klikk på Sider-panelet øverst til høyre, og klikk på Legg til.
    Klikk på Legg til sider og Navigeringspanel
  4. En Ny side velges automatisk, så skriv inn en Sidetittel, aktiver Kun medlemmer ved å klikke på den hvite knappen (den går til høyre) og klikk på Opprett side.
    slå på kun medlemmer-knappen

Merk: Vis i navigering velges automatisk, men siden åpnes kun for medlemmer som er logget på.

5. Når Kun medlemmer-siden vises, klikker du på Legg til del for å begynne å lage innhold for siden. (Se Legg til en seksjon.)
    Klikk på Legg til del
  6. Your changes are saved automatically so when you're finished, click Publish Site (mobile phone) or Publish (desktop/tablet).